Sfaturi pentru silueta de la mamici celebre

Frumoase, celebre si mamici grozave. Asta ar fi una dintre definitiile lor. Cum reusesc sa revina la o silueta de invidiat in scurt timp dupa ce au nascut? Prin multa vointa si putin ajutor. Iata cateva frumoase mamici care iti impartasesc mici secrete.
A inceput dieta inainte de a naste

Geri Halliwell si-a dorit sa scape de greutatea acumulata in timpul sarcinii cat mai rapid. A inceput sa urmeze diete chiar inainte ca micuta Bluebell sa se nasca, bazandu-se pe alimente sarace in grasimi, carbohidrati si bogate in proteine. In mai putin de o luna de la nastere, cantareata a reusit sa slabeasca destul de aproape de masura rochiei preferate.

"A fost foarte atenta sa nu manance cat pentru 2 in timpul sarcinii, iar cu o luna inainte de nastere a inceput sa urmeze o dieta alimentara saraca in carbohidrati si bogata in proteine," povesteste un apropiat al cantaretei.
Se pare ca la ultima reuniune "Spice Girls", Victoria Beckham i-a oferit cateva sfaturi de slabit colegei ei.  


Metabolismul este "de vina"

Chiar si manechinul Eva Herzigova a ramas surprinsa cand a reusit sa piarda kilogramele aduse de sarcina in doar 2 luni de la nastere si insista ca nu a apelat la diete stricte sau programe de fitness extenuante. "Stiu ca poate este nedrept, dar totul se datoreaza metabolismului. Mananc tot ce imi doresc. Ador mancarea italiana."


Yoga, radacina de ghimbir si ceai de usturoi

Neconventionala Angelina Jolie a apelat la o ciudata combinatie de yoga, radacina de ghimbir si ceai de usturoi pentru a scapa de cele 11 kilograme pe care le-a acumulat in timpul sarcinii cu micuta Shiloh.
Sa poata repurta costumul din "Tomb Raider" a fost scopul frumoasei actrite.


Salata si alimente bogate in proteine

Dupa nastere Jennifer Garner si-a dorit sa petreaca cat mai mult timp alaturi de micuta Violet, iar de kilograme a reusit sa scape prin alaptare. Poti scapa astfel de 500 de calorii pe zi.

Actrita a recunoscut ca, pentru a scapa de kilograme, a fost nevoie si de cateva sacrificii. "Mi-a luat destul de mult timp. Nu eram indeajuns de motivata. Imi doream doar sa ma joc cu Violet.
Apoi m-am intors la sala, am renuntat la cateva alimente din dieta alimentara, cele preferate, si m-am intors la salate si alimente bogate in proteine."
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eliza pe 24 Ian 2008, 14:52
    despre slabit

    eu am 22 de ani si am doi copii.am 52 de kg si sunt bucuroasa de corpul meu. in dieta de slabit se recomanda sa se renunte cu titul la paine.painea ingrasa!!!!!!!!!!

    0
    0

  • andreea pe 9 Ian 2008, 19:25
    Am o intrebare

    Am 20 de ani si aproape 70 de kg. Imi doresc sa slabesc din tot sufletul, sunt aproape disperata. Imi plac mult dulciurile si carnea, dar vreau sa slabesc macar 10 kg cat mai repede. Am inceput chiar sa fac si exercitii seara impreuna cu matusa mea (cate 30 de minute) si am renuntat si la paine. Din cauza kilogramelor in plus nu am incredere in mine si ma simt tot timpul data la o parte. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc.

    0
    0

  • roxxy pe 11 Dec 2007, 14:26
    Slabitul

    Eu ma ingras si slabesc foarte repede depinde ce si cum mananc, am observat ca din cauza stresului am tendinta de a manca mai mult.

    0
    0

  • verapopa pe 18 Oct 2007, 15:06
    cure de ingrasare!

    nu pot sa spun ca sunt o adepta a curelor de slabire. De fiecare data cand am tinut o cura de slabire a functionat pentru un timp iar in perioada imediat urmatoare am pus la loc dublu. Am un copil de 8 ani si la doua luni dupa nastere aveam tot atatea kilograme cate aveam si inaintea sarcinii, adica 54. Am alaptat, m-am plimbat, am mancat ce mi-am dorit. La mine functioneaza plimbarea si faptul ca imi gasesc mereu ceva de facut ca sa nu dau iama prin frigider de plictiseala.

    0
    0

  • lia mesaros pe 17 Oct 2007, 13:29
    cure de slabire

    ar fi de preferat sa nE mai expuneti si cate o DIETA CARE SA NU CONTINA CAFEA sI TELINA. SUNT INTERESANTE DIETELE CARE NI LE-ATI EXPUS SA SFATURILE DAR NU TOATA LUMEA ISI PERMITE SA MEARGA LA SALA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod