Sfaturi de la vedete

Nu este nostim, ca, desi vedetele castiga sume fabuloase in fiecare an, acestea nu-si permit sa-si satisfaca micile capricii culinare, mancand doar alimente ciudate care le ajuta sa arate bine?
Secretul lui Drew Barrymore: moderatia

Drew este una dintre putinele actrite care nu se teme de a avea un corp bine format si adora sa manance, dar isi urmareste greutatea constant. In 2004, actrita a slabit 9 kilograme si si-a pastrat greutatea de atunci.

Pentru a se mentine, Drew alearga 8 km, de trei ori pe saptamana.

"Singurul lucru care s-a schimbat a fost ca am inceput sa fac sport. Dar de cand fac acest lucru, corpul meu s-a schimbat foarte mult", declara actrita.

In legatura cu regimul alimentar, aceasta a fost vegetariana, dar acum consuma si carne.
"Nu-mi mai pun limite stricte, daca vreau ceva, am, dar moderat," spune Drew.


Penelope Cruz si cum sa te mentii in mod natural

Penelope nu pare sa aiba probleme cu greutatea, dar aceasta a decis sa inceapa o viata mai sanatoasa, asa ca a renuntat la fumat, a inceput sa faca sport, meditatie si da o mai mare importanta calitatii somnului.

Actrita sustine ca un somn de 12 ore o ajuta sa-si mentina silueta natural. Analele Medicinei Interne sugereaza ca un somn sanatos si suficient ajuta la reducerea greutatii, in timp ce privarea de somn mareste apetitul pentru mancare.


Dieta lui Mariah Carey

Mariah a reusit sa slabeasca rapid cu ajutorul Dr.
Shapiro si a programului impus de acesta, "The Picture Perfect Prescription".

"Am ajutat-o pe Mariah sa slabeasca, aceasta reusind sa scape de aproape 5 kilograme in 11 zile, cat am lucrat impreuna," declara Dr. Shapiro.

Iata aici cele 4 principii ale programului:

1. Controlarea stresului;
2. Sport;
3. Consumul de alimente hranitoare cu un gust bun;
4. Pastrarea optimismului.

Gina Lollobrigida, in ciuda varstei inaintate, reuseste sa-si mentina o silueta tanara si consuma orice doreste.
Intr-adevar, dupa cateva zile de excese alimentare, urmeaza o dieta speciala inventata de ea, cu ajutorul careia reuseste sa scape de 2 kilograme in 3 zile. Pranzul sau consta in cateva felii de branza, 2 pahare de suc de portocale si o bucata de carne slaba fripta la gratar, iar pentru cina, un pahar de apa cu lamaie.

Sandra Bullock si Nicole Kidman recomanda celor care doresc sa slabeasca "cocktail-urile naturale".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod