Sandra Bullock face exercitii cu greutati

Succesul starurilor este datorat in mare parte de felul in care arata. Dar ca sa arati bine, stim cu totii la cate trebuie sa renunti si cat efort fizic trebuie facut. Vedetele au cateva reguli de la care nu se abat.
Ben Affleck alearga de 2 ori pe zi


Actorul declara ca rolul din "Going All the Way" l-a adus in cea mai buna forma in care s-a aflat vreodata si l-a pregatit pentru blockbuster-urile "Pearl Harbor" si "Sum of All Fears". Cum a reusit? Alergand de 2 ori pe zi si antrenandu-se cu greutati de 6 ori pe saptamana.


Sandra Bullock face exercitii cu greutati


Chiar si Sandra declara ca are zile proaste, in care se simte grasa, dar alergarile si exercitiile usoare cu greutati reusesc s-o mentina in forma.


Meg Mathews a incercat toate dietele

"Am incercat toate diete: dieta Beverly Hills, dieta cu ananas, dieta Scarsdale, The Zone si Atkins, care nu mi-a placut deloc. Acum doar am am grija la ce mananc si cat. Mananc orice imi doresc dar cu moderatie si nu sunt o mare fana a produselor lactate."


Janet Jackson se antreneaza de 6 ori pe saptamana

Fana a fripturii de pisica de mare si a placintei cu cartofi dulci, diva pop renunta la mancarurile favorite, inclusiv cele cu unt, frisca, branza sau cu galbenus de ou, pentru legumele inabusite, pui la cuptor si salate pentru a fi in forma pentru turnee. Vedeta se antreneaza de 6 ori pe saptamana si danseaza foarte mult.


Beyonce nu se abtine de la nimic

"Tot ce consum este gatit pe gratar si incerc sa am parte de 5 mese pe zi, dar nu mari. Nu ma abtin de la nimic, daca chiar imi doresc. Dar daca imi doresc ceva ce stiu ca nu-mi face bine, consum putin."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod