Monica nu exagereaza cu mancarea

In adolescenta, de obicei, mai toate dintre noi am incercat sau macarne-am tot spus ca vom tine o dieta. Nu este adolescenta perioada in carein fiecare zi credem ca ne-am mai ingrasat putin? Cand crede acest lucru,Monica, roscata trupei Candy, este adepta dietelor fulger.

Chiar daca nu te-ai confruntat cu probleme legate de grosimea taliei,sigur ai auzit macar o data in jurul tau ca daca iti formezi un corpfrumos inca din adolescenta, iti va fi mult mai usor sa-l intretii asa.

Asa zice si Monica, roscata trupei Candy.
Desi este in clasa a 12-a,ea nu a avut niciodata probleme cu greutatea. Si de aceea nici nu credein diete. Nu este de acord cu ele pentru ca pot crea un dezechilibru inalimentatie, care cu greu poate fi reparat. Insa recunoaste ca ar incercao dieta fulger daca ar fi nevoie sa slabeasca in doar cateva zile.

Poate de aceea mananca orice isi doreste, dar nu exagereaza niciodata. Side curand s-a hotarat ca seara, dupa ora sase, sa nu manace decat "dacatrebuie". Nici cu bauturile acidulate nu se intelege foarte bine.
Preferaapa plata si nectarul de visine.

Ii place sa mearga si la sala, insa timpul nu prea ii permite. In week-endisi gaseste uneori timp pentru fitness sau alergat. A practicat si teniscativa ani, dar tot din lipsa timpului a trebuit sa renunte la el.

Nici cu dulciurile nu exagereaza. Ii plac mai ales cand este suparatasau stresata, dar are grija sa se opreasca la timp si cu ele.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fancandy2010 pe 1 Nov 2010, 15:31
    candy

    trupa candy....

    0
    0

  • flavia pe 14 Feb 2009, 00:11
    astep un raspuns

    buna am 16 ani am 157 si 51 kg. si as vrea sa mai slabesc datimi va rog ceva sa sbabesc dar usor,si am probleme cu coapsele, soldurile. nustiu ce sa fac ca sa slabesc. multumesc.pa

    0
    0

  • Ancuta pe 18 Ian 2009, 16:50
    Astept de la voi o solutie

    Dragi prietene Eve, va rog frumos sa imi dati si mie o solutie.Am 41 de ani, 1,58 inaltime si 87 kg. Sunt profesor si am un program de lucru foarte neregulat, iar din aceasta cauza nu pot avea un program de masa regulat, la ore fixe.Cum sa fac sa nu mor de foame, sa mananc sanatos si sa pot si slabii.Multumesc anticipat pt. raspuns si il astept nerabdatoare.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod