Carmen "Electrica", adepta stilului sanatos

Carmen "Electrica" - solista formatiei Camioane'n Multime - nu esteadepta exclusiva a dietelor, drept pentru care nu a urmat niciodata asaceva si asta pentru ca mananca sanatos, ceea ce este esential pentru anu se ingrasa.

"Nu ma abtin de la mancare, dar m-am obisnuit si-mi place foarte multsa mananc foarte sanatos - asta inseamna ca nu mananc carne de porc(mananc sorici doar de Craciun), nu pun gura pe grasimi, prajeli, inspecial pe cartofi prajiti", declara Carmen.

Tot la capitolul "nu-mi place" - solistei nu-i plac ciorbele, "de faptnu mi-au placut de pe vremea cand eram copil", nu mananca deloc paine,si asta pentru ca nu o suporta, considera ca strica gustul mancarii sinu-i plac nici sosurile. Dupa cum vedeti, Carmen uraste tot ceea ce s-arputea depune, in caz ca ar manca.

Si totusi, ceva trebuie sa "guste" si ea din cand in cand, pentru a puteasupravietui. Cel mai mult ii place carnea de vita, pe care o savurezasub forma de gratar sau fiarta, ardeiul gras si capia (crud), salatele,mai ales salata verde si rar carnea de pui.

"Sunt innebunita dupa dulciuri - iubesc ciocolata, devorez ciocolata - efoarte adevarat ca nu zilnic... Nu mananc niciodata dupa ora 18:00, dacatiaurt". Carmen arde caloriile acumulate mancand dulciuri prin plimbari(merge foarte mult pe jos, zilnic), putina gimnastica si alergare prinparc, dar nu este o impatimita a salilor de forta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod