Mult sport la Indigo

Sunt foarte mancacioase, dar nu se ingrasa niciodata prea mult incatsa aiba nevoie de o dieta drastica. Sa nu faca ele oare nimic pentru aarata mereu atat de bine? Poate ca sunt dintre cele norocoase care nutrebuie sa-si faca astfel de probleme. Sau poate...

Mihaela si Gabriela sunt cele doua surori de la formatia Indigo caremai nou au intrat si la actorie. Acum fac si mai multa miscare, maimult sport care, spun ele, "este un element fundamental atat pentrurezistenta fizica cat si pentru cea psihica".
Dansul clasic, baletul,educatia fizica sunt destule activitati ce le mentin in forma.

Si chiar daca sunt mancacioase, nu exagereaza. Adica mananca pe cat sepoate echilibrat si sanatos, zic ele. Fructele, lactatele, vitamina C,mierea si ceaiurile nu le lipsesc din alimentatia zilnica.

Sunt foarte ocupate acum, asa ca masa de pranz o iau la facultate, inpauza de o ora pe care o au. Nu se dau in laturi de la dulciuri, ba chiarmananca multa ciocolata pentru ca au nevoie de foarte multa energie. Nueste usor sa mergi si la scoala, dar si in studioul de inregistraare,pentru ca fetele pregatesc un nou album.
Despre lansarea lui, nu stiunici ele mare lucru, asa ca ne vor mai tine in suspans pentru o vreme.

Masa de seara este una normala pentru cele doua surori. Adica manacatot ce poftesc. Si dupa o zi intreaga petrecuta departe de casa, cucateva ore bune de exercitii fizice si dans, de ce sa se mai abtina dela mancare? Doar urmeaza o noua zi, cu la fel de multa miscare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod