Mariah Carey a scapat de 13 kilograme in 7 luni

Mariah Carey a reusit sa slabeasca aproximativ 13 kilograme in ultimele 7 luni cu ajutorul unei diete alimentare bazata pe supa si peste, a unui program de antrenament strict si cu cel mai important lucru: fara griji despre cum arata corpul ei.
Mariah declara ca nu-si doreste sa devina foarte slaba, dar nu este multumita de corpul si ca va continua sa faca sport pentru a obtine o silueta mai zvelta. "Inca simt ca nu am silueta care mi se potriveste. Nu-mi doresc sa devin foarte slaba, ci sa am corpul in care sa ma simt bine."

In ultimii 8 ani, antrenoarea Patricia Gay este cea care a ajutat-o pe Mariah sa fie in forma. Cantareata s-a luptat dintotdeauna cu fluctuatiile de greutate. "Niciodata nu-si pastra greutatea. Slabea, iar apoi punea la loc.
Acum, insa, are greutatea perfecta. Ceea ce face diferenta este mancarea. Mariah iubeste pastele si painea dar acum consuma mai multe fructe si legume. Si acest lucru ii face placere. Are parte si de mai multe proteine. Stie exact ce trebuie sa manance pentru a fi in forma pentru meseria ei si pentru a se simti bine cu mintea si corpul ei,
" declara Patricia.

Cat despre antrenamente, timpul pe care il acorda acestora variaza datorita programului incarcat al cantaretei. "O vizita la sala" dureaza intre 90 de minute si 2 ore, de 3 sau 4 ori pe saptamana.


"Daca isi respecta regimul alimentar, nu este nevoie de foarte mult antrenament. Inainte de un show sau daca isi doreste sa poarte o rochie speciala, trebuie sa depuna mai mult efort la sala. Pilates o ajuta sa-si lucreze muschii. Pentru posterior folosim exercitiile cu greutati si de intindere. Mariah isi doreste sa se simta bine in corpul ei si acest lucru o motiveaza."

Mariah s-a hotarat ca este timpul sa piarda cateva kilograme in momentul in care a probat cateva haine mai vechi si a observat ca acestea nu i se mai potriveau.

"Nu simteam ca luasem in greutate, dar hainele vechi nu mi se mai potriveau.
Acum insa imi vin perfect, poate chiar putin cam mari. Ma simt mult mai bine acum, cu greutatea pe care o am. Nu vreau sa devin foarte slaba pentru ca nu mi se potriveste
."

Cantareata povesteste ca antrenoarea sa poate fi uneori foarte stricta. "Daca uneori poftesc la o mica gustare si stiu ca Patricia este la bucatarie, nici nu ma mai obosesc sa ma duc la bucatarie. Nu consum foarte multa inghetata sau alte alimente care ingrasa, dar imi place ca viata mea sa aiba putina savoare. Nu vreau ca intreaga zi sa consum doar carne de pui, zucchini si morcovi."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod