Madonna: "Nu exista zi libera pentru mine"

Cu totii v-ati intrebat la un moment dat cum reusesc celebritatile sa-si reintre in forma dupa sarcina sau inainte de relansarea carierei. Aici vei gasi cateva vedete care iti vor raspunde la aceasta intrebare.
Yoga si Pilates

In ciuda varstei inaintate, Madonna inca face parte dintre vedetele de care Hollywood-ul este mandru. Aceasta urmeaza un program riguros de exercitii, 6 zile pe saptamana. "Imi place sa combin yoga si Pilates si ma antrenez 6 zile pe saptamana. De fapt, duminica obisnuiesc sa calaresc. Deci, nu exista zi libera pentru mine."

Dar adevaratul secret al cantaretei il constituie aparatul "Power Plate", care promite rezultatele unui antrenament de 1 ora in doar 15 minute.
Singurul "dezavantaj" al acestui aparat ar fi pretul destul de ridicat. Vestea buna este ca acest aparat poate fi gasit in unele sali de gimnastica.   


Exercitii cu greutati si cardio

Sa iti recapeti silueta dupa nastere este un lucru greu de facut, pe care nu multe femei reusesc sa-l faca. Dar din aceasta categorie nu face parte si Denise Richards care a reusit sa piarda aproximativ 14 kilograme in doar 4 luni, dupa nasterea celui de-al doilea copil. Denise a reusit sa slabeasca trezindu-se la ora 5:00 in fiecare dimineata pentru a merge la sala impreuna cu antrenorul personal, unde executa exercitii cu greutati si cardio.

Denise este dovada ca nu este nimic deosebit in majoritatea dietele si programele de exercitii pe care  vedetele le urmeaza.
Ce le ajuta sa reuseasca este motivatia.


Kundalini Yoga

O alta mamica care a reusit sa-si recapete silueta rapid este actrita Reese Witherspoon. Reese nu a apelat la antrenamente grele ci, in schimb, aceasta s-a inscris la cursuri de Kundalini Yoga sub indrumarea lui Gurmukh, un profesor renumit de yoga.

8 saptamani i-au trebuit actritei pentru a-si reintra in forma. Pentru a se mentine, actrita are o alimentatie sanatoasa, se antreneaza si face plimbari de fiecare data cand timpul ii permite.


Scrima si arte martiale


Dupa nastere, Uma Thurman a reusit sa scape de 11 kilograme in 6 saptamani cu ajutorul unui program realizat special pentru ea, program format din scrima si arte martiale.
Cum scrima nu este in programul salilor de gimnastica, aceasta poate fi inlocuita cu kick boxing.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod