Kilograme in plus - kilograme in minus

Mereu aceeasi poveste: o tanara se muta la Hollywood, devine faimoasa si incepe sa se slabeasca semnificativ.
Exista insa si vedete care reusesc sa faca fata acestui trend si lasa natura sa-si urmeze cursul firesc, dezvolta un corp armonios si duc o viata alimentara si sportiva sanatosa. Iata cateva dintre vedetele cu fluctuatii de greutate.

Britney Spears: Dupa 2 sarcini si un divort nimeni nu o poate condamna pe Britney ca s-a lasat putin dusa de val si a "castigat" cateva kilograme in plus.


Mariah Carey: Niciodata nu si-a ascuns formele, ci din contra, Mariah face parte din vedetele care sunt mandre de corpul si curbele pe care le poseda: "Nu-mi doresc sa fiu foarte slaba.
Sunt mandra de corpul meu. Am o masa musculara foarte dezvoltata."



Lindsay Lohan: Poate ca Lindsay nu a fost ajutata foarte mult la clinica de dezintoxicare, insa, se pare ca acolo silueta actritei a reusit sa capete forme sanatoase. Actrita nu a mai aratat atat de sanatos din 2005, cand a suferit o pierdere majora de kilograme.


Jennifer Love Hewitt: Silueta actritei a avut de suferit in filmul in care aceasta a interpretat rolul celebrei actrite Audrey Hepburn, insa in "Ghost Whisperer" actrita si-a recuperat formele, aratand foarte sexy.


Mel C: Cantareata a declarat ca a suferit de tulburari de alimentatie in timp ce facea parte din trupa "Spice Girls", iar acum aceasta se teme ca acest lucru ar putea sa-i afecteze fertilitatea.



Janet Jackson
: Dupa ce a reusit sa scape de un numar remarcabil de kilograme, Janet Jackson isi doreste sa lanseze un dvd cu exercitii de fitness.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mindcare pe 25 Sep 2007, 12:21
    Bune exemple!!!

    Britney Spears, Lindsay Lohan, Mel C (despre celelalte nu stiu..) sufera de tulburari de comportament alimentar (anorexie sau bulimie). Vi se pare o idee buna sa le dati drept "exemplu pozitiv"?????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod