Jenny McCarthy si programul "Weight Watchers"

Unele vedete au o capacitate extraordinare de a scapa de kilograme rapid dupa ce nastere, dar frumoasa blonda din "Scary Movie-3", care a in urma cu 5 ani a nascut un baietel, nu face parte dintre "norocoase".

"Aveam peste 90 de kilograme cand am fost la spital pentru a naste," povesteste Jenny.

Si, spre surpriza actritei, dupa ce a nascut in mai 2002, mai avea in plus 25 de kilograme de care trebuia sa scape cat mai repede.

"Prima luna nu am vrut sa recunosc ca am o problema. Apoi m-am trezit la realitate. Am fost la baie, m-am dezbracat si am aprins toate luminile. Ce am vazut in oglinda m-a socat. Am realizat ca trebuie sa scap cat mai repede de aceste kilograme, atat pentru cariera cat si pentru sanatatea mea.
Dar nu aveam nicio idee cum as putea sa fac asta
," povesteste iubita actorului Jim Carrey.

Asa ca frumoasa actrita de 34 de ani a urmat exemplul celorlalte vedete si a apelat la un antrenor si la diete. Insa, dupa o scurta discutie avuta cu mama ei, Jenny a decis renunte la dietele ciudate care "circulau" la Hollywood in favoarea programului "Weight Watchers".

"Mama mi-a povestit ca ea a reusit sa scape de 13 kilograme in 2 luni cu ajutorul acestui program." Asa ca noua mamica a hotarat ca este pregatita pentru lupta impotriva kilogramelor.


"Am luptat cu kilogramele si in acelasi timp imi faceam datoria de mama. A durat 7 luni pana sa ajung la greutatea pe care mi-am dorit-o." La o greutate de 55 de kilograme, frumoasa mamica a reusit sa revina la garderoba pe care a avut-o inainte de sarcina. Nu-i de mirare ca Jenny este incantata sa promoveze "Weight Watchers".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod