Jennifer Lopez: "Sanatatea conteaza, nu masurile"

A fost un timp cand voci de la Hollywood nu se aratau foarte multumite de formele atat de populare acum ale frumoasei cantarete. Jennifer a recunoscut ca in urma cu cativa ani a auzit cateva discutii, in care se punea urmatoarea problema: "Cum vom reusi sa-i ascundem posteriorul?"
Dar in loc sa apeleze la chirurgie, cum multe vedete prefera sa faca, actrita a ales antrenamentele si dietele alimentare. De-a lungul timpului, Jennifer a incurajat femeile sa fie mandre de corpul lor. "Cel mai important este sa fii sanatoasa, indiferent de masura pe care o porti la haine," declara cantareata.

Nu numai ca are succes in muzica, Jennifer a reusit sa fie si o buna actrita, producatoare de televiziune si designer vestimentar. Cum reuseste sa se pastreze sanatoasa si in forma? Aceasta declara ca mariajul cu Marc Anthony a ajutat-o sa se simta bine in corpul ei mai mult ca niciodata, iar metoda preferata de a se pastra sanatoasa este somnul.


"Nu fumez si consum foarte putin bauturi carbogazoase. Acestea afecteaza foarte mult pielea. Somnul, insa, este foarte important. Iar forma fizica mi-o mentin prin dans si antrenamente. Incerc ca antrenementele sa fie diferite si sa le fac distractive."

Antrenorul Gunnar Peterson, care lucreaza cu Jennifer de 9 ani, nu crede in antrenamentele trecatoare urmate de pauze foarte lungi. "Nu-ti poti pastra corpul frumos astfel. Ce poti face? Cand te simti in forma apelezi la fotografi, iar apoi?"

Si se pare ca antrenorul isi face bine treaba.
A vazut-o cineva pe Jennifer in acesti 9 ani aratand altfel decat extraordinar? Dar si aceasta are momente cand isi doreste o pauza, momente in care sa consume tot ce isi doreste si in care sa leneveasca.

Fiind o perioada foarte importanta pentru Jennifer, promovarea noului ei film "El Cantante" in care joaca alaturi de sotul ei si munca la un nou album, aceasta se antreneaza 6 zile pe saptamana, reusind astfel sa se mentina in forma.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adriana pe 30 Sep 2007, 11:57
    jlo e super

    sincer..eu le ador pe jlo, beyonce, kate hudson...si multe altele..si cred ca nu sunt singura..v`ati intrebat de ce sunt pe primul loc in toate sondajele? pentru ca mai mult de jumatate din barbatii de pe planeta si`ar dori sa le aiba..

    1
    0

  • Airin pe 6 Sep 2007, 08:54
    hmmmm

    nu prea cred ca arata super bine aceasta J.Lo si nu cred ca nu a facut vreo operatie,asa zic toate,doar cu gura...mie una nu-mi place aceasta femeie,iar de cantat....nici atat.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod