Hilary Duff: "Nu vreau sa devin prea slaba"

Cum isi doresc starurile sa arate si la ce au fost nevoite sa renunte pentru a fi pe placul fanilor? 6 dintre vedete favorite iti arata metodele prin care se mentin.

"Vreau doar sa arat normal"


Cantareata si actrita Hilary Duff este de parere ca silueta ei se datoreaza meselor mici de care are parte zilnic si a renuntarii la alimente precum cartofii prajiti. "Am observat diferenta foarte repede. Nu vreau sa devin foarte slaba, vreau doar sa arat normal"


"Dieta celor 1500 de calorii pe zi"

Dupa ce a luat in greutate 27 de kilograme in timpul sarcinii, Kate Hudson a scpat de ele destul de rapid urmand "Dieta celor 1500 de calorii pe zi", dieta bogata in proteine si saraca in carbohidrati si cu un program de antrenament de 3 ore pe zi.


Rachel McAdams adora zaharul

Actrita Rachel McAdams declara ca adora zaharul si acesta o ajuta sa-si mentina silueta. "Consum mult sirop de artar. Acesta imi da foarte multa energie pentru a ma antrena."


Beyonce a fost "fetita bucalata"

Despre Beyonce, mama acesteia a declarat ca aceasta a fost "o fetita bucalata". In momentul de fata, castigatoarea premiului Grammy incearca sa consume doar pui si legume si evita carbohidratii. Uneori insa aceasta cedeaza si in fata tentatiilor: cartofi prajiti si popcorn. Pentru a se mentine aceasta alearga mult atat in natura cat si la sala de gimnastica.


"Consumam pizza zilnic"

Cantareata R&B Toni Braxton a aflat in urma cu 2 ani ca sufera de o boala a inimii. Mama a doi copii, Toni si-a schimbat dieta si a introdus si exercitiile fizice in viata de zi cu zi. "Consumam pizza aproape zilnic. Totul s-a schimbata acum."


"Am crescut la ferma"

Actrita din "Neveste disperate", Eva Longoria este obisnuita sa manance sanatos. "Am crescut la o ferma unde aveam legumele si fructele plantate de noi. Nu aveam voie la fastfood, asa ca nu simt nevoia acum."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ZODILA OANA pe 18 Nov 2010, 14:38
    GRASA

    EU VREAUSA DEVIN SLABA AM 44 DE CHILOGRAME SI AM DOAR 8 ANI SI JUMATATE MA PUTETI AJUTA?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod