Gwyneth Paltrow si-a modelat corpul prin pilates, dans si aerobic

Dupa nasterea celui de-al 2-lea copil, actrita a apelat la serviciile antrenoarei Tracy Anderson pentru a scapa de kilogramele acumulate de-a lungul sarcinii.
 Lucrand impreuna cu faimoasa antrenoare timp de 6 luni, 4 zile pe saptamana, Gwyneth a reusit sa-si recapete silueta zvelta.


9 cm in 10 sedinte

Programul de antrenament al actritei creat de Tracy este o combinatie de pilates, dans si aerobic. Celebra antrenoare, care a lucrat si cu Madonna, sustine ca isi poate ajuta clientele sa scape de 9 cm din abdomen si coapse in primele 10 sedinte.

"Am reusit sa schimb aspectul a sute de femei. Chiar si celebritatile fac parte din femeile care nu sunt multumite de forma corpului si-si doresc o schimbare majora.
Atunci apeleaza la mine. Este destul de greu. Anumiti muschi sunt slabi si trebuie sa-mi dau seama cum ii pot pune la treaba, ce exercitii si ce greutati trebuie folosite
," povesteste antrenoarea.  


Tracy te sfatuieste

  • "Repetand aceeasi miscare de mai multe ori, reusesti sa-ti construiesti muschi puternici. Este important sa antrenezi cat mai multi muschi in timpul unui exercitiu."
  • "In loc sa te concentrezi pe muschii importanti, este mai bine sa ii lucrezi pe cei din jurul acestora.
    Cand acestia sunt dezvoltati corespunzator, ii vor trage si pe ceilalti si astfel vei obtine un corp armonios."
  • "Trebuie sa ai vointa si sa muncesti mult pentru a avea un corp frumos. Pentru a lucra cu mine trebuie sa fii motivat si constiincios."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod