Frumusete si sport

Doamnele Hollywood-ului au fost intotdeauna cele mai informate in legatura cu ultimele tendinte in diete si programe de fitness. Meseria lor este sa fie frumoase si reusesc s-o faca foarte bine. Iata cateva dintre metodele cu ajutorul carora reusesc.
"Nu pot trai fara sa fac exercitii. Cand ma antrenez ma simt foarte bine. Fac cate putin din fiecare, singurul care se repeta este un antrenament video numit "The Firm". Mi-a ajutat mult posteriorul, iar picioarele au devenit mai puternice. - Ali Landry, "Eve"

"Alerg foarte mult. Am participat si la maratonul din L.A. Avantajul alergatorului este ca poate manca. Ca actrita nu am putut manca o portie de pasta linistita fara sa am regrete. Acum pot manca orice imi doresc." - Kellie Martin, "Mystery Woman"

"Fac jogging zilnic.
Ma ajuta sa ma concentrez. Joggingul este unul dintre putinele lucruri pe care le poti face oriunde in lume
." - Lisa Ling, "National Geographic Explorer"

"Ador sa fac Pilates. Cred ca mi se potriveste cel mai bine. Este relaxant si te ajuta sa iti mentii corpul in forma." - Elisabeth Harnois, "Point Pleasant"

"Pilates. Poate din cauza dansului, dar are ceva foarte frumos aceasta metoda." - Melinda Clarke, "The O.C."

"Yoga si alpinismul.
Ador iesirile in natura. Ma ajuta sa privesc sa ma relaxez."
- Brenda Strong, "Desperate Housewives"

"Pilates. Am un antrenor grozav de Pilates care vine la mine acasa si isi aduce si echipamentul, pe care mi-l lasa pentru a-l folosi oricand." - Marisol Nichols, "Blind Justice"

"Urmez "The Zone" fiindca mi se pare usoara si eficace." - Lori Loughlin, "Summerland"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod