Fii in forma cu Anca Badiu

Anca Badiu de la formatia Class face mult sport, zilnic, faptcare o mentine in forma si ii creeaza astfel si o stare de bunadispozitie. Recomandarile ei, inca de la inceputul intalnirii noastre,au fost ca orice exercitiu de slabit trebuie combinat si cu un regimalimentar cu putine grasimi. In acelasi timp, pentru un rezultat maxim,trebuie evitate bauturile acidulate.

In sala de sport de la World Class Academy de la hotelul Marriott,Anca Badiu se antreneaza zilnic, timp de cateva ore. Exemplul ei poatefi urmat daca ai suficient timp pentru antrenamente si o conditiefizica buna. "Este important sa respecti grupele de muschi, sa lucrezipentru fiecare din ele, pe rand. Sa alternezi muschii mari cu muschiimici. Efortul aerob pentru slabit trebuie combinat cu aparatele pentruintarirea muschilor".

Recomandarea Ancai ar fi sa se inceapa cu exercitii pentru piept sibiceps (o grupa musculara mare), a doua saptamana sa se lucreze pentruspate si triceps, a treia saptamana pentru picioare si umeri, iar lasfarsitul acestor exercitii sa se faca cat mai multe abdomene.

Toate exercitiile se fac de cate 15 ori, in trei serii.

Da click pe fiecare poza pentru a vedea poza marita.

Exercitiu pentru muschii fesieri si cvadricepsi (picioare). Seridica greutatea la spate in 3 serii de cate 12 - 15 exercitii.

Pentru piept. Se iau gantere de marime potrivita si se departeazasi apropie bratele de cate 15 ori. Se fac cate trei astfel de serii.

Pentru spate. Bara se tine in spatele umerilor si se ridicadeasupra capului de 15 ori.

Pentru abdomen. Pe o bancuta, usor lasata pe spate, se ridicapicioarele spre cap.

Pentru piept. Se apropie si se departeaza bratele.

Pentru triceps. Se apropie si se departeaza bratele, tragand defapt dupa tine o greutate de cateva kilograme (in functie de cat poatefiecare).

Pentru abdomen. Sprijinul se face in brate, dar se ridica si secoboara picioarele facand sa lucreze muschii abdominali.

Tot pentru abdomen. Cu picioarele fixate bine, se ridica si secoboara corpul.

Exercitiu usor, bun pentru incalzire sau pentru o relaxare intreexercitii mai grele. Se alearga pe aceste pedale minim 30 de minute.

Pentru triceps. Se ridica greutatea lateral, de la cot in sus.

Pentru abdomene laterale (talie). Se fac cate 15 ridicari inaceasta pozitie si apoi se intoarce partea.

Pentru piept si tricepsi. Se ridica bara cu greutati de lanivelul pieptului deaspuracapului.

Pentru brate. Se trage de manerul aparatului si se impinge cupicioarele, ca si cum ai vasli.

Efort aerob, bun pentru gamba, fese, abdomen, daca este facutfara pauza. Alergare continua timp de cel putin 30 de minute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod