Slabiti cu Anca de la Class

Cu siguranta dupa sarbatorile pascale kilogramele in plus se vad deja. Noi am incercat sa vedem ce se poate face apeland la o persoana care se mentine in forma cu o anumita dieta, pe care o recomandam tuturor fetelor dornice sa slabeasca.

Solista formatiei Class, Anca Badiu, recomanda cititoarelor Eva.ro sa combine, atunci cand intentioneaza sa inceapa o cura de slabire, sportul cu dieta alimentara. In cazul ei, sportul este practicat de cate 5-6 ori pe saptamana, iar dieta se bazeaza pe carne alba, meniu fara carbohidrati si fara dulciuri in aceasta perioada.
Dimineata este bine sa se manance proteine, adica galbenusuri de ou (pana la 5-6), cu ceapa si rosii (fara ulei) si eventual un cartof fiert taiat cubulete.
Pentru ca prima masa este foarte consistenta urmatoarea s-ar putea combina cu cea de seara si ar trebui sa constea in piept de pui la gratar, salata fara branza si legume pe grill. Vor fi excluse pastele. In cazul in care se mai mananca seara (nu mai tarziu de ora 18,00), se va servi din nou carne alba (piept, peste fiert) si/sau lamai.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vaida Alexandra Anamaria pe 20 Mar 2008, 18:39
    Ai incercat vreodata cosmeticele ptr.vergeturi si anticeluliticele?

    vergeturile sunt rezultatul slabirilor repetate si bruste sau alternarea perioadelor: slabit-ingrasat, si din pacate ceea ce tu faci acum nu e de ajuns. De vergeturi si de celulita fara ajutor din exterior: creme, incearca Yves Rocher, gama anticeluliticelor si de ce nu Farmec, nu poti scapa, asta e clar. Daca buzunarul te tine, du-te la un centru de infrumusetare si fa-ti niste masaje de drenaj limfatic, apoi sa vezi tu diferenta sau ia-ti un aparat de masaj l' Oreal, cu care poti incerca acasa. E mic, dar eficient

    0
    0

  • roxana pe 10 Mar 2008, 22:17
    celulita si vergeturile

    buna ma numesc roxana am 1.68 si 50 de kilograme...sincer...eu cred ca sunt cam grasa...bine...problema cea mai grava este celulita si vergeturile...nu mai stiu ce sa fac ca sa scap de ele....si kilogramele in plus imi dau batai de cap....in plus acum am inceput sa elrg cate doua ore pe zi...poate da rezultate si astea...dar totusi...va cer ajutorul...va arog ajutatima cum sa scap de problemele astea....va multumesc din suflet.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod