Dieta "Covorului Rosu" - Saptamana 2

Urmareste saptamana a 2-a din Dieta "Covorului Rosu".
Ziua 1

Micul dejun: Toarna un pahar de suc de portocale, suc de mere si cateva capsuni intr-un blender, si tine-le pana se formeza o pasta.

Gustare: Natalie Portman adora batoanele de cereale. Incearca-le si tu.

Pranz: Fa un pireu dintr-un ou fiert, o jumatate de lingura de maioneza degresata si o ceapa feliata. Foloseste acest pireu pentru a face un sandvish. Adauga si salata.

Cina: Caleste o ceapa intr-o lingura de ulei de masline. Adauga cateva legume tocate ca: vinete, ciuperci, ardei sau dovlecei. Acopera cu un capac si lasa-le mai mult de 5 minute. Adauga un catel de usturoi zdrobit si chilli. Amesteca putina apa cu unt de arahide intr-o lingurita si adauga peste legume. Apoi pune 2 linguri de naut uscat si lasa-le 5 - 10 minute.


Ziua 2

Micul dejun: Amesteca 3 linguri de stafide, 1 lingura de terci de ovaz si un mar ras. Adauga 100 ml de lapte degresat si lasa-l in frigider peste noapte. Serveste cu o cana de iaurt degresat.

Gustare: Victoria Beckam recomanda crevetii ca o buna sursa de proteine, asa ca poti incerca un sandvish fara sa uiti insa de maioneza degresata.

Pranz: Poti urma exemplul Sophiei Dahl: o portie de fructe si ceai verde.

Gustare: 2 felii de paine de secara cu branza de casa si rosii.

Cina: Poti face precum Kylie Minogue si poti renunta la cartofi pentru cartofii dulci, acesti sunt plini de vitamine si nu ingrasa. Amesteca 1 lingura cu varf de miere, una cu mustar si alta de sos de soia. Foloseste aceasta compozitie pentru marinarea unei bucati de carne de porc timp de 20 - 30 de minute. Apoi, prajeste-o pe gratar 10 - 15 minute. Taie un cartof dulce de marime medie in felii groase de 1 cm, unge-le cu putin ulei de masline si apoi pune-le pe gratar 5 - 7 minute. Amesteca 1 lingura de ulei cu 2 de iaurt si serveste-o alaturi de multa salata proaspata.


Ziua 3

Micul dejun: Cereale cu lapte degresat si capsuni.

Pranz: Umple o tortilla din faina integrala cu 1 lingura de iaurt natural, 5 masline, rosii si salata.

Gustare: 2 turte de ovaz, castraveti si o felie de branza.

Cina: Masa la restaurant. Citeste regulile.


Citeste toata "Dieta Covorului Rosu"
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 24 Iul 2007, 14:31
    Exagerat

    Se mananca foarte mult in regimul asta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod