Diana Muntenu a facut 8 ani de atletism

"Munca de V.J. nu implica numai talent actoricesc dar si imagineaconteaza foarte mult", marturiseste Diana Munteanu, simpaticaprezentatoare de la MTV.

Ea a facut atletism de performanta timp de opt ani, si modul ei deintretinere este strans legat de capriciile vremii. In mod normal,ea alearga pe stadion, dar cum iarna nu se poate, frecventeaza sala"cu sfintenie".

Practica fitness de o luna si jumatate aproape zilnic. Regretaca sambata si duminica este inchis. Dar apetitul ei este directproportional cu timpul pe care il aloca miscarii.
Nu se poate abtinede la mancare. Marile ei slabiciuni sunt restaurantul McDonald's si Coca-cola. Inschimb nu mananca paine deoarece considera ca "o baloneaza degeaba."Nu fumeaza si nu bea alcool decat la ocazii speciale. Cina este foarte usoara, un iaurt,un fruct sau... inexistenta.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vicvas pe 19 Iun 2010, 09:08
    adevar sau fals?

    Pe siteul www.csid.ro, în interviu pe care Diana îl acordă sitului zice că e sănătos să nu fumezi,si "n-am fumat niciodată" .Aici pe eva.ro se zice că fumează ocazional.Unde e adevarul?

    0
    0

  • IONESCU EDUARD pe 21 Iun 2008, 11:23
    sfaturi

    nu reusesc sa ma ingras am 1,88 si am 70kg,spune-ti va rog cum .Va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod