Femeie sportivă

Sport si cariera

Nenumaratele proiecte care te preocupa in cariera ta si in viata personalanu-ti mai lasa timp nici sa respiri. Si atunci de unde ragazul de amai face si sport? Totusi, Eva iti dezvaluie cateva trucuri care te vorajuta sa fii in forma si care nu iti vor rapi foarte mult timp.

Elimina stresul prin metode mai blande
Daca ai o profesie foarte stresanta, specialistii te sfatuiesc sa tededici mai ales activitatilor sportive mai blande. Pentru ca acestediscipline bazate pe contractii cum ar fi stretchingul au un efectrelaxant asupra muschilor care se contracta in timpul zilei de sute side zeci de mii de ori.
Poti sa incerci, de asemenea si toate celelalte tipuri de gimnasticiorientale.
Yoga, tai-chi-chuanul sunt metode de relaxare care presupunexercitii respiratorii ce te ajuta sa iti stapanesti nervii si sa tedeconectezi. Daca iti faci timp, macar o jumatate de ora in fiecaredimineata, ca sa practici una dintre aceste metode de relaxare inaintede a pleca la serviciu o sa ai de castigat.

Transforma drumul la serviciu intr-o runda de sport
Incearca sa-ti optimizezi deplasarile cotidiene, transformandu-le intr-osedinta de exercitii. Scola-te cu o jumatate de ora mai devreme simergi la serviciu pe jos, pe bicicleta sau cu rolele.
In cazul in carecalatoresti cu mijloacele de transport in comun, stai in picioare pentrua-ti contracta muschii fesieri sau abdominali timp de 10 secunde. Repetaoperatiunea de cel putin 5 ori.

Eficacitate prin activitati sportive tonice
Pentru a te mentine in forma intr-un mod eficace nu e nevoie sa facifoarte multe ore de sport pe saptamana. E de ajuns o activitate care sale permita muschilor sa arda grasimile si sa mareasca debitul cardiac. Incluburile de fitness, instructorii te vor indruma spre activitati cum arfi stepul sau activitatile foarte sustinute.
Un astfel de curs de treisferturi de ora echivaleaza cu 10 km de jogging. Doua sedinte pe saptamanaiti vor fi mai mult decat suficiente ca sa-ti remodelezi corpul. Cele maisportive dintre voi pot sa opteze si pentru aerobic care arde pana la 600de calorii pe sedinta. Practica acest gen de sport seara, dupa serviciu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod