Cum s-au antrenat actorii din "Into the Blue"?

Cum s-au pregatit starurile din "Into the Blue" pentru acest film si cum si-au pregatit corpurile pentru costumele de baie?

Jessica Alba


"Am aceeasi antrenoare de la varsta de 17 ani, asa ca aceasta este alaturi de mine atunci cand trebuie sa ma pregatesc pentru un film. Imi este o foarte buna prietena. Ma ajuta sa mananc corect si sa iau vitamine. Pentru acest film, in care ne-am expus destul de mult corpurile, am facut yoga si exercitii de intindere."

Antrenamentul:

Posterior: Pentru ca are probleme cu articulatiile soldurilor, Jessica a fost sfatuita sa evite exercitiile ce implica sarituri si a optat pentru Pilates si 20 - 30 de minute de elliptical machine (un aparat ce combina bicicleta cu stepper-ul).

Brate, spate si piept: Actrita si-a tonifiat bratele, spatele si pieptul prin exercitii cu greutati. Aceasta si-a lucrat bratele de cel putin 2 ori pe saptamana.

Abdomen: Pentru un abdomen plat, Jessica a combinat exercitiile Pilates si abdomenele, antrenandu-se zilnic.

Dieta: Regimul alimentar al actritei a cuprins 4 - 5 mese pa zi, la fiecare 3 ore, ziua incepand, de obicei, cu un shake sau fulgi de ovaz cu fructe. Cina era formata din salata cu pui sau peste.


Tyson Beckford

"Alergam in jur de 8 kilometri, ma antrenam cu greutati timp de o ora si asta zilnic. Am facut foarte multe exercitii cu greutati pentru ca mi-am dorit ca umerii si muschiul trapezului sa arate bine. Cat priveste alimentatia, am consumat foarte mult peste."


Scott Caan

"Am fost un atlet toata viata si am practicat multe sporturi, inot si surf."


Ashley Scott

"Membrii familiei mele sunt foarte inalti si slabi asa ca a fost nevoie de anumite exercitii pentru a obtine un corp frumos."


Paul Walker

"Am invatat sa fac scufundari. Cand am ajuns in Bahamas, unde au avut loc filmarile, nu-mi puteam tine respiratia sub apa mai mult de un minut si sa cobor 10 m sub apa. Acum pot sa fac mult mai mult."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod