Cum reusesc starurile sa scape de stress?

Poate ca au parte de cele mai bune servicii si o viata mult mai confortabila decat a oamenilor de rand dar, in ciuda acestor lucruri, si vedetele au parte de probleme stressante. Cum reusesc sa "uite" de probleme si sa apara mereu cu zambatul pe buze?
Kate Winslet: Actrita este o mare fana a plantei Mexican yam care este cunoscuta pentru efectul calmant. O noapte linistita petrecuta alaturi de familie este o alta metoda prin care Kate reuseste sa se relaxeze. "Cred ca am devenit mult mai calma de cand au aparut copiii. Ca mama trebuie sa fii foarte rabdatoare."

Madonna: De cand a descoperit yoga (si asta datorita cantaretului Sting), cantareata se pare ca nu reuseste sa se sature de aceasta practica. Starul reuseste sa uite de probleme si sa se relaxeze prin sedinte zilnice de Ashtanga yoga.
"Imi amintesc ca inainte eram foarte agitata. Tot timpul eram in miscare. Deseori deveneam agresiva si eram imprevizibila, dar acum toate acestea s-au schimbat."

Gwyneth Paltrow: "Imi place foarte mult medicina chineza si cred ca este foarte important sa iti pastrezi sanatatea, nu sa astepti sa te imbolnavesti pentru ca apoi sa apelezi la doctor, antibiotice si alte lucruri pe care organismul tau le accepta cu greu."

Jennifer Aniston: Pentru a se relaxa, Jennifer apeleaza la canapea.
"Sunt fata de casa. Imi place sa pierd vremea prin casa, sa deschid calculatorul si sa raspund la mail-uri."

Christy Turlington: Supermodelul recomanda Ayurveda yoga pentru a obtine echilibru si armonie in viata ta. Christy practica yoga zilnic, chiar si atunci cand calatoreste. "Duc o viata sanatoasa si curata."

Eva Longoria: Frumoasa actrita a avut de curand o frumoasa si romantica pauza - luna de miere - in care a reusit sa uite de toate problemele si sa se relaxeze alaturi de noul ei sot.


Pamela Anderson: Blonda din "Baywatch" isi gaseste linistea cu ajutorul cristalelor, meditatiei si prin interpretarea viselor.

Sandra Bullock: Cand Hollywood-ul devine prea obositor, actrita obisnuieste sa faca o mica escapada la ferma ei din Texas. "Imi place sa privesc iarba, sa ma intalnesc cu prietenii si sa pierd timpul."

Demi Moore: "Petrec mult timp plimbandu-ma prin parc, mergand la Zoo sau la plaja cu cei mici. Alaturi de copii uit de toate problemele."

Sarah Michelle Gellar: Sauna o ajuta pe actrita din "Buffy - The vampire slayer" sa se relaxeze.
"Ma simt extraordinar dupa ce ies de la sauna, de parca as putea participa la un maraton."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod