Catherine Zeta-Jones este celebra in lumea frumusetii

Celebra pentru frumusetea ei, Catherine Zeta - Jones este una dintre vedetele de care Hollywood-ul este mandru. Coafura ei este intotdeauna impecabila, buzele, deseori colorate cu rosu, o ajuta sa fie mereu sexy si in centrul atentiei.
Sotia actorului Michael Douglas s-a facut cunoscuta in lumea frumusetii ca imagine a firmei de cosmetice "Elizabeth Arden". Parfumul aparut recent, "Provocative Woman", a inregistrat un mare succes la vanzari. Aceasta intentioneaza sa lanseze o linie de parfumuri care sa-i poarte numele si imaginea dar si produse de ingrijire a parului,de protectie solara si chiar deodorante.


Secrete de frumusete

Pielea frumoasa a actritei se datoreaza uleiului de ricin, pe care il foloseste cu regularitate.
Un alt zvon este ca zambetul stralucitor al acesteia este obtinut prin periajul dintilor cu capsuni.


"Mamele slabe ma sperie"

Mama a doi copii, actrita recunoste ca e nebunie sa incerci sa scapi de kilograme imediat dupa nastere. "Cred ca este ingrozitoare competitia care are loc intre vedetele care tocmai au nascut si care vor sa revina imediat la normal. Este o nebunie. Mamele slabe ma sperie."


"Stiu sa urmez o dieta fara sa depasesc limitele"

"Muschii mei sunt deja formati din perioada in care dansam si este mai usor pentru mine sa slabesc, dar nu sunt fanatica.
Am crescut printre dansatori. Anorexia si alte tulburari imi sunt cunoscute. Am invatat cum sa urmez o dieta fara sa depasesc limitele
."


Catherine practica yoga

Nu mira pe nimeni ca actrita arata atat de bine. Aceasta este o persoana atletica si foarte activa. In fotografiile revistelor o gasim jucand golf sau alergand. Catherine este o fana a exercitiilor cardiovasculare, a inotului si practica chiar si yoga.

 
"O femeie ar trebui sa arate ca o femeie"

"Imi place femeia care arata ca o femeie.
Nimeni nu este mai feminista decat mine, dar nu trebuie sa arati ca si cum nu ti-ar pasa. Poti fi inteligenta si atractiva din punct de vedere estetic pentru ceilalti , dar si pentru tine."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod