"Arat mai bine la 45 decat la 20 de ani"

Heather Locklear, desi are varsta de 45 de ani, inca este cunoscuta ca una dintre "bombele sexy" ale Hollywood-ului. Cunoscuta din rulorile jucate in "Dynasty" si "Melrose Place", actrita s-a facut remarcata si datorita culorii parului, considerata una dintre cele mai sexy blonde.
Desi majoritatea rolurilor interpretatea de aceasta sunt de "fata rea", persoanele care o cunosc neaga ca aceasta ar fi la fel si in viata de zi cu zi, desi Heather a fost casatorita cu doua staruri rock. Actrita a fost casatorita  cu Tommy Lee in perioada 1986 - 1993 si cu Richie Sambora, casatorie din urma careia a ramas cu o frumoasa fiica, Ava Elizabeth.

"Cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat este ca am devenit mama. Toata ziua imi este plina de dragoste, saruturi si imbratisari.
Dar faptul ca am devenit mama mi-a schimbat si corpul, de asemenea. Dupa nastere am pierdut din greutate destul de repede, exceptand soldurile care au ramas mai departate. "


Aceasta vede viata ei de mama singura ca pe un nou capitol. "Aceasta este sansa mea sa ma concentrez asupra fiicei mele si a nevoilor ei dar si asupra mea si a ceea ce imi doresc sa fac."

Desi prefera un look natural cand vine vorba de machiaj, Heather se declara o fana a cosmeticelor iubind sa se machieze.
"Ador machiajul. Am rafturi intregi de cosmetice. Nu iti poti imagina cum arata rafturile din baie." Firmele favorite sunt L'Oreal, MAC, Aveda si Trish McEvoy. Desi adora cosmeticele, despre machiajul zilnic aceasta declara: "Nu ma machiez foarte mult. Folosesc doar rimel pentru ochi si poate putin fard de obraz si cam asta e tot. Pentru noapte, adaug contur de buze si contur lichid pentru ochi."

Tenul si-l curata cu laptele demachiant Hawthorne pentru piele sensibila, iar pentru hidratare foloseste crema La Mer si foloseste creme cu protectie solara de cel putin 45.
De asemenea, actrita foloseste crema pentru ochi in fiecare noapte si urmeaza tratamente faciale frecvent.

Despre silueta aceasta declara ca si-o mentine cu ajutorul unei diete alimentare sanatoase care ii interzice carbohidratii. Aceasta se antreneaza 3 zile pe saptamana si adora sa joace golf. "Am mai mare incredere in mine acum decat cu 20 de ani in urma. Si sunt sincera cand va spun ca acum arat mai bine decat atunci."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod