Antrenorii vedetelor te invata: 10 sfaturi

Iti doresti un corp tonifiat ca cel al actritei Jessica Biel si sexy ca cel al Evei Mendes? Antrenorii personali ai vedetelor iti dau cateva ponturi.
1. Schimbarea face bine!

Jason Walsh, antrenorul actritei Jessica Biel, ii place sa-si pastreze clientele motivate. "Sunt un mare sustinator al sporturilor recreative. Ii apreciez e cei care ies din monotonia salii de gimnastica in natura pentru alpinism sau orice alt sport."


2. Antrenamentele intense fac bine

Conform spuselor lui Walsh, antrenamentele actritei sunt foarte intense. "Facem exercitii pentru tot corpul."


3. Mancarea nu este un dusman

Jason recomanda gustari si bauturi care sa confere energia necesara antrenamentelor, ca: "alimente curate, organice, naturale ca nucile si bauturi proteice nutritive pentru muschi."


4.
Foloseste mingea medicinala

Walsh adora sa foloseasca mingile medicinale in antrenamentele cu clientele de nivel intermediar sau avansat. "Foloseste mingea in antrenamente. Astfel iti poti folosi mai multi muschi in acelasi timp."


5. Alimentele sanatoase pot fi foarte gustoase

Harley Pasternak, antrenorul Evei Mendes si al starului din "Grey's Anatomy", Katherine Heigl, si-a invatat clientele cum sa gateasca usor folosind substituienti sanatosi. "Micul dejun este format din French toast din cereale cu oua si scortisoara. Pentru gustare un shake proteic.
Pranzul poate fi format din cartofi dulci si ton. Gustarea de dupa - amiaza poate fi hummus cu telina. Pentru cina pot fi spaghete cu sos si chiftelute din carne de curcan sau piept de pui."



6. Doar pentru ca este in trend, nu inseamna ca si functioneaza

Harley nu practica yoga sau pilates cu clientii lui. "Acestea sunt metode excelente de exercitiu pentru stabilitate si balans, dar niciunul dintre aceste sporturi nu iti vor schimba corpul asa cum face antrenamentul cu greutati."


7. Nu toate grasimile fac rau

Jerry Owens
, antrenorul actritei Rachel McAdams, declara: "Una dintre cele mai mari probleme este ca oamenii se feresc de grasimi.
Este clinic dovedit ca avem nevoie de grasimi sanatoase in alimentatie. Ai nevoie de o alimentatie echilibrata si nu trebuie sa te feresti de grasimi ca Omega 3 gasite in nuci si ulei de masline."



8. Concentreaza-te asupra intregului corp, nu doar asupra partilor cu probleme

Owens considera ca cea mai buna metoda de pierdere a greutatii si de intarire este "sa combini alimentatia, exercitiile si terapia fizica. Corpul va raspunde mai bine."


9. Doar exercitii cardio, fara greutati nu sunt benefice antrenamentelor

"Cei care se antreneaza exagereaza cu exercitiile cardio si uita de greutati," declara Owens.


10. Pauzele sunt necesare

Owens considera ca antrenamentele mai lungi de o ora sunt "pierdere de timp.
Asigura-te ca ai parte de odihna suficienta. Muschii se transforma cand se recupereaza."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod