5 staruri - 5 metode de slabit

Cand vine vorba de frumusete si metode de slabit, starurile au fost intotdeauna experte. Aici vei gasi 5 vedete si 5 dintre metodele lor de pierdere a kilogramelor.
1. Stabileste-ti scopul

Sotia cantaretul Peter Andre, modelul britanic Jordan, si-a recapat silueta in timp record dupa nasterea celui de-al doilea copil, datorita nuntii care urma in 3 luni. De la 63 aceasta a scazut la 51 de kilograme consumand doar sos de mere, telina, avocado la micul dejun si cina, iar peste si carne de pui pentru pranz. Corpul si l-a lucrat impreuna cu logodnicul sau la sala de gimnastica de acasa. "Ma antrenez cu Peter. Ne ajuta sa ne mentinem motivati."


2. Supa de fasole si leguminoase

Actrita Anna Friel declara ca secretul sta in a te satura din mancare putina. Aceasta consuma "multa supa cu fasole, orz si leguminoase care alunga foamea. Deci, atunci cand ies in oras sa iau cina, nu sunt mofturoasa." Chiar si in timpul sarcinii, actrita a urmat acelasi regim alimentar plus yoga de 4 ori pe saptamana. Dupa nastere, aceasta a angajat un antrenor pentru a fi in forma pentru urmatorul film.


3. Pranz bogat

Modelul Caprice Bourret in varsta de 33 de ani, desi are o inaltime de 1.72m si o greutate de 54 kilograme, a declarat ca doreste sa slabeasca cateva kilograme, iar din acest motiv pranzul a devenit cea mai bogata masa a zilei. "Am parte de un pranz bogat si cu carbohidrati, iar cina este usoara, bogata in proteine si inainte de ora 5:00. Este incredibil cat de mult am reusit sa slabesc astfel."


4. Consuma gheata

Cantareata Mariah Carey apeleaza la gheata de fiecare data cand este tentata de gustari intre mese. Corpul ei arde 40 de calorii pentru a topi cubul de gheata, reusind astfel sa piarda calorii fara sa consume altele.


5. Incearca produse naturale

Una dintre "nevestele disperate", Teri Hatcher consuma "Hoodia" pentru micsorarea apetitului. Acesta este un remediu natural folosit de persoanele din triburile din desetul Kalahari pentru a scapa de senzatia de foame in timp ce se afla la vanatoare. Acum se poate gasi in unele magazine cu produse naturiste sub forma de pastile pentru slabit.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • oana szasz ilona pe 4 Iul 2007, 12:26
    sa fii fericit

    super!Avem de invatat de la staruri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod