4 pasi spre un ten de vedeta

Vedete precum Cameron Diaz se afla mereu in atentia publicului si sunt judecate dupa felul in care arata. Imagineaza-ti cum ar fi sa nu poti iesii deloc din casa fara ca paparazzi sa te fotografieze. Acesta este unul dintre motivele pentru care celebritatile au mare grija de felul in care arata.
Pentru a fi frumoasa insa ai nevoie in primul rand de o piele frumoasa, catifelata si curata, care sa suporte machiajul.Modelele chiar primesc mai multe oferte de a lucra daca au o piele frumoasa. Dar nu numai starurile obtin anumite avantaje daca au o piele frumoasa, stralucitoare si tanara. Invata de la vedetele preferate cum poti obtine o astfel de piele.


Elimina ridurile

Heather Locklear si Madonna reusesc sa elimine ridurile fine cu ajutorul unui produs numit Micro Pearl Abrasion.
Acesta a fost creat pentru tenul actritelor care au jucat in "Baywatch", ajutandu-l sa arate tanar. Este un gel abraziv care trebuie folosit zilnic.


Vindeca acneea si punctele rosii rapid


Sonya Dakur, cea care se ocupa de tenul actritelor Gwyneth Paltrow si Brittany Murphy, recomanda pentru un ten frumos consumul de zinc (carne, fasole si lapte), vitamina C (citrice) si ulei de in comestibil (poate fi folosit la salate). Zincul si vitamina C au rol protector si de intarire al pielii.
Uleiul de in dilueaza putin sangele din piele, evitandu-se astfel blocarea porilor. Impreuna ajuta la vindecarea rapida a cicatriciilor pielii provocate de acnee. De asemenea, Sonya recomanda consumarea acestora sub forma de alimente si nu pastile si consumul de multa apa pentru o piele proaspata.


Uniformizeaza culoarea tenului

Lisa Rinna
, gazda emisiunilor "Soap Talk" si "Dancing with the stars" foloseste creme hidratante care contin vitaminele C, E, acid glicolic si protectie solara SPF.
Acestea ajuta la atenuarea hiperpigmentatiei (portiuni ale tenului care sunt mai inchise la culoarea decat restul).


Evita acneea

Kathy Fields, celebru medic dermatolog, recomanda exfolierea pentru mentinerea porilor liberi si evitarea formarii acneei. Asigura-te ca bilutele din produsul exfoliant sunt sferice si nu aspre sau zimtate pentru ca pot irita pielea.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARIA pe 1 Iun 2007, 00:39
    RIDURI FINE

    LAVAJUL INTERN AL ORGANISMULUI CU SIMPLA APA - CONSUMUL ZILNIC FRACTIONAT A 2 LITRI DE APA + URINATUL LA CCA. 3 ORE (DE 5 ORI/ZI)ELIMINA ACESTE OFILIRI FEMININE

    0
    0

  • Adriana pe 28 Mai 2007, 16:40
    multumesc

    nishte recomandari foarte utile

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod