Aparatul de masaj care previne imbatranirea pielii



Pungile sub ochi, intinderile musculare sau durerile articulare pot fi tratate cu un aparat nou de masaj, care se gaseste de anul acesta si in clinicile din Romania. Chiar daca exista si varianta portabila a aparatului, specialistii avertizeaza ca este nevoie de acordul medicului atunci cand va decideti sa folositi acest dispozitiv.

Medicul specialist va stabili si va seta in aparat durata tratamentului si numarul sedintelor, pacientul putand modifica doar intensitatea cu care se actioneaza asupra pielii. Aparatul a fost prezentat la Romexpo, in cadrul expozitiei internationale de echipamente si instrumente medicale Rommedica.

Vibratiile emise previn imbatranirea pielii

Aparatul Hivamat 200 stimuleaza si relaxeaza muschii prin vibratii profunde in adancul tesutului.

El functioneaza pe baza unui camp electrostatic pulsatil, efectele sale fiind antiinflamatoare, detoxifiante si de drenare a limfei. „Este un dispozitiv potrivit pentru prevenirea pungilor de sub ochi, a celulitei si imbatranirii tenului”, precizeaza Anca Mihalcioiu, reprezentantul companiei care aduce in tara aparatul.

In varianta pentru cabinet, medicul maseaza pacientul cu o manusa conectata la aparat. Intre mana terapeutului si piele se formeaza un camp electrostatic care produce vibratii in organism.Terapeutul maseaza incet si doar cu scopul de a ajuta vibratiile sa patrunda mai mult in organism.


Pentru a fi mai usor de manevrat, aparatul pe care il poate lua pacientul acasa este mult mai mic, iar in locul manusii se gaseste un aplicator. „In plus, aparatul pentru pacienti are programe strabilite dinainte de medic, cu durata si numarul sedintelor. Pacientul poate stabili doar intensitatea campului. Efectele se simt dupa prima sedinta”, mai spune Anca Mihalcioiu.

Aparatul amelioreaza simptomele astmului bronsic

Deoarece ajuta si grabeste vindecarea, aparatul mai este folosit pe pacientii care au trecut printr-o operatie, dar si la cei care practica sportul, in rupturile musculare, intinderile de ligament sau febra musculara.
„Aparatul relaxeaza rapid si pentru o perioada lunga musculatura respiratorie si de aceea mai este util in astm bronsic sau fibroza cistica”, explica reprezentantul Metecus.

Aparatul se gaseste in clinici din Iasi sau Oradea si in statiunea Bazna, iar pana sambata este prezent la expozitia internationala de echipamente si instrumente medicale Rommedica de la Romexpo.

ROMEXPO

Tensiometre de ultima generatie

Expozitia Rommedica a inceput ieri, la Romexpo, si se va incheia sambata. Majoritatea aparatelor prezentate sunt destinate medicilor, dar se gasesc si instrumente care pot fi cumparate de pacienti: termometre digitale, cantare ce masoara indicele de masa corporala si cantitatea de tesut adipos din organism, glucometre, tensiometre sau carucioare pentru invalizi.

Tot in cadrul expozitiei, vizitatorii isi pot lua gratuit tensiunea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jigandraguta pe 13 Mai 2007, 19:28
    aparat contra imbatranirii

    este foate bun dar nu ati specificat pretul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod