Sănătate. 5 greşeli pe care le faci seara şi îţi perturbă somnul

Îţi verifici e-mailul de serviciu sau ultimele postări de pe Instagram? Chiar dacă nu conştientizezi, aceste obiceiuri pot să aibă un impact negativ.
Dacă nu reuşeşti să adormi repede sau te trezeşti de o gramadă de ori în toiul nopţii înseamnă că trebuie să acorzi puţină atenţie obiceiurilor pe care le ai înainte de somn. Există anumite lucruri care pot să aibă un impact negativ asupra somnului şi le poţi schimba!

Iată cinci dintre cele mai frecvente greşeli pe care dacă le faci seara îţi pot perturba somnul:



1.Verifici e-mailul de serviciu

După ce ai ajuns acasă de la muncă este timpul să te relaxezi sau să te ocupi de treburile gospodăreşti. Cu atăt mai nociv va fi acest obicei cu cât îl aplici chiar înainte de a te băga la somn.
Gândeşte-te că dacă este ceva cu adevărat important care nu suportă amânare atunci vei fi sunată. Până atunci încearcă să de dezobişnuieşti de acest obicei pentru a dormi mai bine noaptea.


2. Verifici ultimele postări pe Instagram sau Facebook

Nici acest lucru nu te va ajuta să ai un somn odihnitor. Cercetările arată că folosirea smartphone-ului înainte de somn pertubă serios calitatea somnului. Aşa că renunţă câteva seri la acest obicei ca să vezi dacă nu dormi mai bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod