Perele - Sfaturi utile


Pot fi consumate ca atare, dupa ce le-ai spalat bine. Deoarece coaja este cea mai bogata in fibre ar fi bine sa le mananci intregi. Imediat ce sunt taiate, perele se oxideaza repede si devin maronii la suprafata, insa poti sa previi acest lucru daca le stropesti cu putina zeama de lamaie sau portocala.

1. combina perele cu boabe de mustar, macris de balta, praz si nuci pentru a prepara o salata delicioasa;

2. serveste perele cu branza de capra sau branza cu mucegai albastru;

3.
adauga la terciul de mei cateva bucati de pere, ghimbir ras si miere de albine. Este ideal pentru micul dejun;

4. taie para in jumatate, scobeste samburii si umple golul cu suc de mere sau vin.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;