Dr. Oz. 5 alimente cu efect detoxifiant pe care le ai deja în casă
3. Ceaiul verde

Are un conţinut bogat în antioxidanţi şi ajută corpul să elimine toxinele. În plus, asigură energie şi poate să înlocuiască cu succes cafeaua. Pentru un efect detoxifiant mai puternic, adaugă în ceaiul verde o felie de ghimbir, recomandă celebrul Dr. Oz.


4. Merele

Sunt bogate în fibre şi trebuie să fie prima opţiune atunci când îţi este poftă de ceva dulce după masa de prânz. Ele sunt bogate în minerale, vitamine şi numeroase alte substanţe care au un efect benefic asupra corpului. În plus, curăţă dinţii după ce ai luat masa.


5. Ghimbirul

Calmează stomacul, conţine antioxidanţi şi favorizează eliminarea toxinelor. Răzuieşte-l şi foloseşte-l pentru ceai, tocăniţe, smoothie-uri şi salate.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • leoanelide pe 10 Aug 2015, 15:48
  cura cu pastura

  Eu am facut o cura de detoxifiere cu pastura de albine. este foarte buna. Se cunosc rezultatele inca din prima saptamana de cura. Eu aveam ficatul marit si medicul un fitoterapeut mi-a recomandat pastura.

  0
  0

 • dumitru pe 30 Iul 2015, 18:20
  discuții

  nu toate dietele ptr. slăbit cu fructe sunt bune ,am găsit pe site o dietă cu pepene ,astăzi am făcut o glicemie dala 89 am ajuns la 101 asta datorită zahărului din pepene plus alte produse care conțin glucide.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod