Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 27 iulie-2 august. Previziuni!

Nativa din Fecioară se va bucura de câteva zile pline de iubire şi armonie, zile în care iubitul ei o va surprinde neîncetat.

Leu(22 iulie - 22 august)

Traversezi o perioadă în care te simţi tot mai atrasă de partenerul de viaţă şi îi priveşti defectele ca pe ceva interesant.
 
Dacă eşti singură, ai toate şansele să te implici într-o aventură amoroasă destul de riscantă, pentru că brusc ai nevoie de senzaţii tari. Încearcă să fii mai raţională şi să nu acţionezi implusiv!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de o săptămână plină de iubire şi voie bună, iubitul tău arătându-se mai îndrăgostit ca oricând.
 
Bucură-te de această perioadă frumoasă din viaţa ta, căci nu va fi lipsită de greutăţi pentru totdeauna. Dacă nu aveţi copii, puteţi face acele lucruri care nu vor mai fi posibile odată cu apariţia acestora. Lăsaţi micile neînţelegeri deoparte şi nu vă axaţi pe nimicuri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca în această săptămână, o strânsă prietenie să se transforme într-o poveste de iubire.
 
Dacă eşti singură şi te atrage acel bărbat, nu ezita să încerci să vezi ce iese. Pune în balanţă avantajele şi dezavantajele, nu ar fi indicat să vă irosiţi relaţia care nu va mai putea fi niciodată la fel!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important să fii mulţumită cu ceea ce ai, şi nu ar trebui să excluzi de aici relaţia dintre tine şi partener.
 
Dacă ai ales să fii cu el cu siguranţă i-ai văzut multe calităţi, aşa că nu te gândi acum doar la defectele cu care ai dat piepi pe parcurs ce v-aţi cunoscut mai bine. Dacă eşti singură, fă o selecţie printre admiratori şi alege-l pe cel mai bun!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi destul de agitată şi va trebui să îi împaci pe toţi cei dragi ţie în egală măsură.
 
Iubitul şi familia ta sunt cei mai importanţi, aşa că dacă nu ai timp pentru toţi, indicat ar fi să îţi sacrifici prietenii. Este un moment mai sensibil în care trebuie să fiţi mai uniţi ca oricând.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Este o perioadă bună pentru relaxare în compania celor dragi, şi dacă eşti în concediu nu ezita să îţi petreci tot timpul alături de ei. 
 
În acest fel, relaţia ta sentimentală poate evolua şi vă puteţi îndrăgosti pentru a doua oară unul de celălalt. Dacă relaţia de cuplu trece printr-un moment mai delicat, ai face bine să fii mai deschisă şi să comunici mai mult!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să apară unele divergenţe între tine şi iubitul tău, şi toate din cauza faptului că ai impresia că ţi se cuvin toate.
 
Cel mai probabil intervine o uşoară invidie din partea lui, însă de tine depinde cum îl faci să se simtă. Ascultă-l atunci când are ceva să îţi spună, altfel va acumula frustrări!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, e posibil ca în această săptămână să revii la sentimente mai bune faţă de acesta.
 
Nu ai trecut peste această schimbare şi o parte din tine îşi doreşte să vă împăcaţi indiferent de cât de mult te-a dezamăgit. Cântăreşte bine situaţia pentru a nu îţi provoca mai mult rău decât bine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să laşi dragostea deoparte şi să te ocupi mai mult de viaţa ta sentimentală.
 
Din fericire pentru tine ai un partener care te susţine şi care nu se enervează atunci când nu ai timp de el. În weekend încearcă să te detaşezi şi să recuperezi ceea ce ai pierdut în cursul săptămânii. O excursie doar voi doi ar putea fi o idee minunată!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu siguranţă nu vei acorda deloc atenţie vieţii tale sentimentale în această perioadă, însă nu eşti de condamnat.
 
Doar acum ai şansa de a face unele lucruri, iar familia ar trebui să te înţeleagă şi chiar să te încurajeze. Chiar dacă pierzi unele momente frumoase în cuplu, vei avea timp să recuperezi timpul pierdut!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei comunica foarte bine cu partenerul de viaţă în această perioadă şi vei reuşi să acoperi golurile produse cu ceva timp în urmă.
 
Chiar dacă regulile relaţiei voastre sunt destul de absurde şi dificile, vă potriviţi şi sunteţi mulţumiţi amândoi cu viaţa pe care o duceţi împreună. Tot ce trebuie să faci este să nu întreci limita!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vor exista diverse nemulţumiri cu privire la viaţa ta de cuplu, însă nu trebuie să faci o dramă din asta.
 
Este foarte important să discuţi cu partenerul de viaţă şi să laşi orgoliile deoparte. Încearcă să aduci ceva nou, e posibil să vă fi plictisit unul de celălalt din cauză că faceţi mereu aceleaşi lucruri. Dacă eşti singură, vei vrea să experimentezi cât mai multe lucruri din punct de vedere sexual.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod