Smoothie cu banane

5 băuturi cu efecte spectaculoase asupra creierului. Te ajută să te concentrezi mai bine

Nu te poţi concentra foarte bine şi atenţia îţi este distrasă foarte uşor? Aceste cinci băuturi cu efecte spectaculoase asupra creierului şi îmbunătăţesc circulaţia sângelui.
Te trezeşti greu dimineaţa şi eşti mereu obosită în timpul zilei? Chiar dacă la o primă vedere nu ai crede că aceste smoothie-uri te pot ajuta, trebuie să ştii că ele conţin ingrediente cu rol benefic pentru creierul tău şi, în plus, vei avea şi satisfacţia că ai consumat ceva dulce pentru a avea mai multă energie.

Aceste băuturi le poţi consuma dimineaţa sau după-masa când simţi că nu te poţi concentra şi ai nevoie de un mic imbold pentru a termina toate treburile. Alege dintre aceste 5 opţiuni sau consumă-le pe rând pe fiecare pentru a vedea care este pe placul tău!


Smoothie antioxidant pentru dimineaţă


Amestecă în blender: 2 banane, 1 banană congelată, 1/2 cană cu cireşe, 1/2 cană cu afine, 3/4 cană cu lapte vegetal şi o linguriţă de miere (opţional).


Smoothie cu banane şi cocos


Amestecă în blender: 2 banane, 1 banană congelată, 3 curmale, 1/2 linguriţă cu extract de vanilie şi 1 cană cu lapte de cocos.


Smoothie cu mango şi avocado


Amestecă în blender: 1 cană cu bucăţi de mango, 1 cană cu frunze de spanac, 1 cană cu apă de cocos, 1/4 avocado şi 2 curmale.


Smoothie cu migdale şi scorţişoară


Amestecă în blender: 2 banane congelate, 1 cană cu frunze de kale sau spanac, 1 cană cu lapte de migdale, 2 linguri cu unt de migdale, 1/4 linguriţă cu scorţişoară şi 1/4 linguriţă cu pulbere de ghimbir.


Smoothie cu cicoare şi nuci caju


Amestecă în blender: 1 cană cu ceai de cicoare, 1/2 cană cu lapte de caju (apă şi un pumn de nuci caju),  1 banană congelată, puţină scorţişoară şi 1 linguriţă cu miere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod