Fund apetisant: 5 soluţii simple

Bombat, ferm şi frumos proporţionat. Aceste calităţi le dorim pentru posteriorul nostru. Această zonă este poate cea mai atrăgătoare din corpul unei femei, dar şi cea mai greu de întreţinut. Celulita, lipsa fermităţii cât şi mărimea sunt probleme frecvente cu care ne confruntăm. Însă toate au o soluţie. Iată câteva reguli care te vor ajuta să ai fund senzaţional în această vară.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • desi pe 2 Mai 2012, 00:13
    nu e greu

    chiar nu e greu sa ai un fund frumos, nici nu trebuie sa te chinui, chiar si cand lucrezi, cand faci curatenie, cand te joci cu copiii il poti obtine;), cand te relaxezi plimbandu-te si nu e nevoie sa stai nici macar o ora la sala...daca ai fost de mic activ, invatat cu munca si pana in prezent continui sa fii la fel de activ e simplu. Echilibrul in toate te mentine frumos si sanatos pe tot parcursul vietii pana la moarte indiferent de greutati.

    3
    2

  • ana pe 22 Apr 2011, 18:20
    ha

    slabutz articolul.. exercitii pt fund sunt mult mai multe..bine.. cine vrea oricum se intereseaza mai mult :P fandari, genoflexiuni, yoga..etc.. iar pt cele care au " fund plat" recomand exercitii cu greutati ( la sala) ceea ce va permite cresterea musculara armonioasa

    2
    0

  • stmihaela pe 25 Mar 2011, 14:26
    Foaaaarte simplu

    Fetele alea din poze au mii de ore (pe zi :) la sala si nu cred ca au avut niciodata probleme cu greutatea sau celulita. Photoshopul are si el contributia lui... Daca ai serviciu, casa, copii si barbat, orcat de mult ajutor ai primi, poti ajunge la formele ideale in ... alta viata.

    18
    1

  • me_eva pe 25 Mar 2011, 11:24
    cica simplu

    chiar ma intrebam cat de simplu o sa fie. no, succes! apoi eu nu ma plang, dar daca nu ai un fund frumos format, ci plat, poti sa te chinui vreo 5 ani ca nu ti umfla.

    5
    1

  • mamik pe 25 Mar 2011, 08:57
    ....

    SIMIK sa stii ca alaptatul la san te readuce la formele tale initiale..vb din propria-mi experienta.. la nastere aveam 82 kg, in mai putin de 3 luni am ajuns la 60 apoi m-am trezit la 53 kg...urcam si scarile de cateva 10 de ori pe zi pt k am stat la casa cu etaj in primele 6 luni de dupa nastere... singura mea problema este ca am ramas cu niste vergeturi urate pe sani, abdomen si coapse, dar asta este...nu se poate ca toate sa iasa perfect!! sanatate muuuuulta iti doresc si sa ai parte de o nastere usoara!!!!!!!!

    4
    1

  • simika pe 24 Mar 2011, 23:20
    super ARTICOL

    Chiar ma interesa acest subiect, deoarece intr-o luna jumate o sa devin mamica si trebuie sa imi tonific din nou musculatura, pielea, mai ales ca cel mai mult am pus pe fund....acolo e buba la mine!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod