Dieta lui Lady Gaga

Lady Gaga şi-a dorit dintotdeauna să cucerească lumea şi a reuşit acest lucru într-un timp foarte scurt şi asta datorită apariţiilor şocante. A fost desemnată drept cel mai influent artist din lume potrivit sondajului realizat de revista Time, devansând-o chiar pe celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey

Lady Gaga şi-a dorit dintotdeauna să cucerească lumea şi a reuşit acest lucru într-un timp foarte scurt şi asta datorită apariţiilor şocante.

 

A fost desemnată drept cel mai influent artist din lume potrivit sondajului realizat de revista Time, devansând-o chiar pe celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, Billboard a declarat-o artistul anului 2010, după ce a militat pentru drepturile homosexualilor din armata americană, dar şi pentru abstinenţa sexuală, a lansat hit după hit şi a frapat cu ţinutele de scenă şi cu apariţiile publice. Şi lista realizărilor nu se opreşte aici.



Deşi face parte din starurile noncomformiste care fac orice pentru a şoca, când vine vorba de dietă, Lady Gaga nu se abate de la regulile impuse de nutriţionişti. Şi asta pentru că silueta contează enorm pentru o vedetă. Şi sănătatea la fel. După ce a leşinat în timpul unui concert, vedeta a decis că este momentul pentru o schimbare. A angajat un bucătar personal care să o urmeze peste tot şi să o ajute să adopte o dietă sănătoasă. De asemenea, l-a contactat pe Harley Pasternak, antrenorul vedetelor, şi a început cu el un program de exerciţii fizice.

 

Fără pâine


Stefani Germanotta, pe numele ei real, a declarat pentru The Telegraph că atunci când vine vorba despre mâncare nu obişnuieşte să se răsfeţe cu delicatese, ci ţine o dietă strictă. Astfel, solista mănâncă tofu, hummus, legume, salate, peşte carne de curcan şi bea mult lapte de cocos.
"Nu mănânc pâine, doar fructe, legume, salate şi peşte. Este un regim care mi se potriveşte", spune Gaga. Însă, ca în orice dietă, diva îşi permite să şi trişeze. "Din când în când mai mănânc câte o pizza sau o porţie de paste. Mai ales atunci când îmi petrec timpul cu familia", recunoaşte Gaga.

35 de minute de exerciţii pe zi


Însă, cum dieta este eficientă doar pe jumătate în menţinerea siluetei, Gaga urmează cu sfinţenie sfaturile primite de la antrenorul Harley Pasternak. Programul de exerciţii constă în 35 de minute de exerciţii de forţă şi cardio, de 5 ori pe săptămână. De asemenea, silueta vedetei se datorează şi unor obiceiuri zilnice precum săritul corzii sau 10 minute de exerciţii pentru corectarea posturii. Cât despre abdomenul plat al cântăreţei, Pasternack a declarat într-un interviu recent că "Nu totul ţine de abdomene.
E important să mănânci corect, să faci exerciţii cardio şi să arzi grăsimea de pe abdomen
".

Gurile rele spun însă că silueta zveltă a vedetei se datorează dietei bazate pe mâncare de bebeluşi şi nicidecum a unui regim sănătos. Potrivit unui articol apărut în revista americane Heat, cântăreaţa a adoptat aceasta dieta din dorinţa de slăbi rapid, înlocuind mesele din timpul zilei cu piureuri de fructe şi legume, speciale pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod