Slăbit rapid: 10 metode pentru toamna asta

Scapă de kilogramele în plus în această toamnă cu sfaturi de slăbit verificate şi diete naturale cu fructe de sezon. Încearcă 10 metode de slăbit pentru toamnă.
Scapă de kilogramele în plus în această toamnă cu sfaturi de slăbit verificate şi diete naturale cu fructe de sezon. Încearcă 10 metode de slăbit pentru toamnă.

1. Planifică în detaliu


Scăderea în greutate rămâne doar o iluzie dacă o laşi în seama hotărârilor de tipul "Voi mânca mai puţine dulciuri". Secretul unei diete reuşite este planificarea în detaliu a meselor şi gustărilor şi respectarea restricţiilor. Combină micşorarea numărului de calorii cu sport pentru cele mai bune rezultate.

2. Controlează-ţi poftele


Îţi poţi controla poftele mai uşor dacă ai întotdeauna la îndemână o gustare sănătoasă şi dietetică. Pregăteşte-ţi dimineaţa gustări pentru întreaga zi: fructe, alune nesărate, brânzeturi dietetice etc.
Dacă nu poţi renunţa la ciocolată, încearcă o variantă amăruie. Ciocolata cu un conţinut de cacao mai mare de 80% are mult mai puţine calorii.

3. Alege alimentele sănătoase şi dietetice


Elimină din bucătărie şi cămară alimentele care conţin mult zahăr, sare şi conservanţi. Dacă nu le mai ai aproape, vor fi o tentaţie mai mică şi poţi ronţăi gustări sănătoase. Mănâncă fructe înainte de un desert cu conţinut caloric ridicat, astfel nu vei mânca o porţie foarte mare.

4. Mergi pe jos


Dacă nu ai timp să mergi la sală, poţi face mişcare mergând pe jos. La volan sau în transportul în comun nu consumi nicio calorie.
Studiile au demonstrat că stăpânii de câini slăbesc mai uşor şi mai rapid pentru că animalul de companie îi obligă să facă mişcare.

5. Nu uita niciodată de micul dejun


Fă din micul dejun un obicei zilnic. Dacă îţi lipseşti corpul de substanţele nutritive necesare în primele ore ale zilei, vei avea pofte întreaga zi. Fibrele, proteinele fără prea multă grăsime şi fructele compun micul dejun ideal, care îţi dă energie şi ţine departe foamea până la prânz.

6. Controlează mărimea porţiilor


După ce ai început să incluzi în rutina ta zilnică obiceiuri care te ajută să slăbeşti, acordă mai multă atenţie detaliilor. Măsoară-ţi porţiile de mâncare o dată pe săptămână pentru a te asigura că nu le măreşti involuntar.

7. Încearcă dieta cu struguri


Cu o dietă de trei zile cu struguri poţi începe scăderea în kilograme de toamnă. Mânâncă doar 500 grame de struguri în prima zi, 1,5 kilograme în a doua şi 2 kilograme în a treia.
Poţi să bei doar apă (necarbogazoasă) şi ceaiuri din plante. În afară de efectele asupra siluetei, această dieta scurtă are şi efecte benefice pentru ten.

8. Profită de dovleac


Dovleacul, alt fruct de sezon de care trebuie să profiţi, este bogat in vitaminele A, B, C, E si PP. Coace dovleacul sau foloseşte-l ca umplutură în plăcinte sau chiar pe post de garnitură.

9. Mănâncă mere


Merele conţin vitaminele A şi C, fier, dar şi acid folic şi pectina. Introdu merele în alimentaţia ta.

10. Încearcă sucul de grepfrut


Dintre citrice, grepfrutul conţine cea mai mare cantitate de vitamina C, iar acidul citric îţi va ajuta digestia şi vei absorbi mai repede substanţele nutritive. Sucurile de grepfrut pot fi îndulcite cu puţină miere organică, care să conţină cât mai puţin zahăr.

Sursa foto: Bienchilero.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod