Slăbeşte rapid. 5 exerciţii care alungă grăsimea. Apucă-te de ele!

Nu ai nicio scuză dacă ţi-ai propus să scapi de kilogramele în plus! Fă-ţi un program bine stabilit de sport şi nu lăsa pe nimeni să-ţi distragă atenţia de la el!
Iată un set de cinci exerciţii pe care trebuie să le faci cu regularitate dacă vrei să dai jos kilogramele luate de Sărbători:

1. Alergarea pe loc


Credeai că jogging-ul este un sport accesibil doar în exterior sau la sala de fitness? Ei bine, alergarea pe loc are aproximativ aceleaşi efecte pozitive asupra tonusului muscular, dacă o faci cel puţin 5-6 minute în fiecare zi.

Pe măsură ce rezistenţă ta fizică creşte, poţi mări intervalul cu câte 15-20 secunde zilnic, "adăugând" şi alte variaţiuni care topesc eficient caloriile: ridicarea genunchilor la piept, pendularea gambelor la spate, jocul de glezne etc).


2. Genuflexiuni


Profesorii de sport includ acest tip de exerciţiu în orele de curs dintr-un motiv întemeiat: tonifiaza muşchii picioarelor, te ajută să păstrezi o poziţie corectă a coloanei vertebrale şi tonifiaza abdomenul. Iniţial, 3 seturi de câte 10 repetări sunt suficiente.
Ulterior, adăugă câte 2-3 în plus în fiecare zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod