Rowenta Silence Force Multi Cyclonic - curățenia de sărbători realizată în deplină liniște

”Silent night” se aude în boxe, iar aspiratorul Rowenta Silence Force Multi Cyclonic aspiră podelele și covoarele în liniște. Provocarea ”curățenia generală”  este demarată, iar cu acest aspirator ca aliat, va fi și ușor de realizat. 

Curățenia  pentru sărbatorile de iarnă nu  este chiar o sarcină ușoară precum un fulg de nea. Cel puțin așa era până când Rowenta a creat Silence Force Multi Cyclonic. Acum, magia de sărbători se resimte încă din momentul în care pregătești casa pentru Crăciun.

Cu o performanță superioară, putere de aspirare constantă și un sistem Multi Cyclonic care separă eficient particulele de praf de aerul aspirat, acest aspirator te ajută să faci curat rapid și ușor. Pentru mai multă eficiență aspiratorul dispune de un sistem triplu de filtrare a aerului aspirat, astfel încât particulele de praf sunt filtrate în proporţie de 99.98% - sistem prin care Rowenta® a atins cel mai bun indice de eficienţă în re-emisia de praf, clasa A.

Ascultă colinde în timp ce faci curat, pentru că Silence Force Multi Cyclonic de la Rowenta dispune de un sistem silentios denumit Extreme Silence ce presupune un motor suspendat prin care vibratiile sunt reduse la minimum, completat de un sistem de filtrare cu 5 cicloni silentioși și de un lanț de accesorii special create pentru optimizarea fluxului de aer.
Astfel, Rowenta a demonstrat că imposibilul poate fi posibil, obținând un aspirator extrem de silențios, dar cu o performanță superioară de aspirare.

Uită de sacul aspiratorului și gândește-te doar la sacul Moșului. Silence Force Multi Cyclonic de la Rowenta este un aspirator fără sac, care dispune de un recipient de praf cu formă curbată, cu o capacitate de 2 litri,  ce se poate demonta și transporta ușor. Mânerul recipientului facilitează transportul acestuia pentru mai multă ușurință în utilizare.

Cu un design ergonomic și cu un mâner confortabil, aspiri și te miști în voie. Așa cum Moșul intră prin horn, ca printr-o magie, la fel reușește Silence Force Multi Cyclonic să aspire chiar și cele mai greu accesibile zone ale casei, datorită accesoriilor pentru spații înguste și tubului metalic telescopic.
Dacă vrei să faci curat în toată casa cât ai bate din palme, atunci ai nevoie de aspiratorul Silence Force Multi Cyclonic de la Rowenta. Nu este tocmai un spiriduș, dar te ajută la fel de mult !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod