Dietă Tina Turner: Sexy la 71 de ani

Are 71 de ani şi silueta unei tinere de 30. E drept, chipul îi este brăzdat de câteva riduri fine, dar în rest Tina Turner arată impecabil.
Are 71 de ani şi silueta unei tinere de 30. E drept, chipul îi este brăzdat de câteva riduri fine, dar în rest Tina Turner arată impecabil.

Supranumită "Regina Rock 'n' Roll", Tina Turner are o jumătate de secol de carieră. A devenit cunoscută datorită timbrului vocal aparte, pentru lookul sălbatic şi pentru picioarele superbe, pe care le păstreză în formă chiar şi la această vârstă. A vândut peste 200 milioane de bilete la spectacole de-a lungul anilor şi a reuşit ceea ce puţine vedete reuşesc, să aibă fani de toate vârstele.

Artistă puternică şi femeie senzaţională, Tina nu a avut parte de o viaţă uşoară, având parte de un soţ extrem de violent.
Tina ne-a cucerit pe toate cu tonusul incredibil, pofta nebună de viaţă, muzică şi mişcările pline de senzualitate. Artista a început să practice budismul de la mijlocul anilor '70 şi consideră că fericirea este secretul frumuseţii şi tinereţii fără bătrâneţe. Cum reuşeşte să se menţină în formă? Multă mişcare şi o dietă sănătoasă.

Fără mâncare seara, multă apă şi dans...


Sunt doar câteva din trucurile care o ajută pe Tina să-şi păstreze silueta. Ora 6.00 seara este ora la care vedeta ia ultima masă, iar dansul e cel care i-a format picioarele mult admirate de întreaga lume şi cel care şi în prezent o ajută să se păstreze la o greutate sănătoasă.
De asemenea, Tina mai are un secret. Consumă multă apă, iar acest obicei sănătos o protejează împotriva formării celulitei şi îi oferă pielii un aspect proaspăt. Însă şi faimoasa artistă a fost nevoită să recurgă la măsuri drastice pentru a slăbi înainte de turnee. A încercat numeroase diete, precum şi celebrul regim bazat pe supă de varză. Nu s-a declarat mulţumită de niciunul dintre acestea şi a adoptat o dietă echilibrată, moderată.

Două mese pe zi înainte de ora 6.00 seara


"Nu mă abţin de la niciun aliment dar când obţin rezultate negative mă opresc. Nu fac excese când vine vorba de dulciuri şi grăsimi," mărturisea vedeta într-un interviu.
Din fericire, Tina este "atrasă" în special de alimentele sănătoase. "Mănânc de două ori pe zi şi asta pentru că dorm foarte mult. De exemplu, la micul dejun consum banane, kiwi, pepene galben şi pâine neagră nemţească."

Pe lângă faptul că urmează o dietă sănătoasă, vedeta se antrenează până la patru ore zilnic şi spune că nu poate cânta fără să danseze pe scenă, aşa că efortul depus are rolul de a-i menţine un tonus bun şi rezistenţă fizică. Adoră plimbările lungi, somnul liniştit de minimum 7 ore şi alimentele cât mai puţin preparate.

5 reguli pentru o dietă sănătoasă


1. Redu consumul de zahăr! Limitează pe cât posibil consumul de dulciuri şi evită să adaugi zahar în ceai, cafea sau alte băuturi.



2. Optează pentru proteine! Peştele, carnea de pui şi nucile nu trebuie să lipsească din dietă. Studiile au demonstrat că proteinele sunt mai săţioase decât carbohidraţii.

3. Consumă cât mai multe grăsimi bune! Omega 3 găsit din plin în peştii graşi, precum somon sau macrou, îti protejează inima şi dau un aspect mai sănătos pielii şi părului.

4. Fă-ţi plinul cu fibre!

5. Redu consumul de alcool!

 

 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 1 Iun 2011, 22:18
    TINA are dreptate! Se poate! Vointa, fetelor!

    Nu mai stiu daca aici am scris: am slabit exact asa cum zice, si Tina, numai ca eu nu dansez si am o mare nesimtire ca nu-mi place, nici sa fac shopping, nici sa iau o paine! Sotul meu cumpara si plateste toate taxele! Am slabit:1) band 2, 5 - 3 l de ceai diferit, de prin dulap; 2) mancand 2 mese fara a cadea lata; 3) cand mi-e foame, tai un mar mai mare sau desfrac o portocala si am febra musculara razand morcovi, varza, sfecla, ridichi; 4 ) ultima masa , la 18, 00. Cand am inceput dieta, 16 luni, am mancat un Grapefruit mare ( acum, am scapat de el, ca nici nu-mi placea); 5 )intre mese, mananc un iaurt facut in casa ori beau o cana cu lapte sau mai beau cate un pahar de suc de rosii; 6) nu-mi fac gratar, ci mananc numai carne fiarta sau in suc propriu, la cuptor; 7) si, la fel, fara..., fara..., fara ... stiti voi ce spun toate Dietele planetei, adica nici margarina, nici ALCOOL, nici GLUCIDE - numai cafea ori ceai cu zaharina ! N-am avut bani pt. Somon etc. ! Am slabit si n-am facut nici 2 km pe luna, mergand pe jos sau facand sport ! Acum, m-a invatat nora mea sa dansez "Meneaito", dimineata, dupa dus, cand ma usuc in halat! Stiu acest dans, dar tot mi-e greu ! Nici Tina, nici altii n-au spus ca SUCCESUL unei diete sta in : a) starea de spirit linistita si implinita( n-am zis fericita): b) tarie de caracter ca sa nu trisam; c) gandire pozitiva. Nu le avem pe astea, adio Dieta reusita ! E numai chin ! Se poate! Numai de noi depinde !

    3
    0

  • crys pe 20 Mai 2011, 13:27
    crys

    depinde de persoana. de mediu de mai multe lucruri pt k nu la toata lumea merg regulile astea.

    1
    0

  • cirebica pe 17 Mai 2011, 20:24
    omega 3

    Fac tratament cu omega 3 de 2 saptamani si am ajuns la concluzia ca este un bun inlocuitor al pestului, mai ales ca nu ne permitem sa mancam in fiecare zi, cel mult odata pe luna.Am ramas placut surprinsa sa observ ca mi s-au regenerat unghiile, care mi se exfoliau si nu reuseam sa le cresc.Sunt asa fericita acum!!

    0
    0

  • donna_mobile pe 13 Mai 2011, 21:02
    Cu asa o zestre genetica, cred si eu

    In primul rand: Tina Turner nu a avut niciodata probleme cu greutatea si a avut intotdeauna un tonus beton! In al doilea rand: apartine rasei negre - care beneficiaza de structura osoasa/musculara mult mai buna decat a albilor.

    3
    1

  • Vica pe 13 Mai 2011, 08:55
    Tina Turner

    Nimic nou sub soare! Tot ceea ce spuneţi despre metoda Tinei Turner s-a mai spus până acum de multe, multe...ori despre alte persoane şi, oricum este binecunoscut de oricine şi este de aplicat la oricine. Cu ce noutăţi veniţi ???

    2
    3

  • nadia pe 13 Mai 2011, 08:50
    O ador!

    Este adevarat ca o dieta sanatoasa,te poate mentine in forma!Problema este alta!Nu oricine isi poate permite sa-si faca operatie estetica dupa o dieta,pentru a indeparta surplusul de piele,care atarna destul de urat!Oricata miscare ai face,sau sport,pielea in exces nu se retrage decat in urma unui bisturiu!Si aici ma refer strict la doamnele trecute de 50 ani!

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod