O farfurie cu mancare indiana

Dieta indiană. Cum să slăbeşti 8 kilograme într-o săptămână

Este o dietă vegetariană care te ajută să scapi de kilogramele în plus într-un timp scurt. Ce presupune dieta indiană şi cum te ajută să slăbeşti?
Dieta indiană presupune un plan de alimentaţie care cuprinde legume şi fructe din plin, însă trebuie consumate după anumire reguli astfel încât să stimulezi arderea grăsimilor. Potrivit specialiştilor de la thefitindian.com, dieta indiană este una dintre cele mai eficiente şi sănătoase diete vegetariene care te scapă de kilogramele nedorite în doar 7 zile. Bineînţeles că numărul kilogramelor va rămâne variabil (situându-se între 5 şi 8 kilograme), în funcţie de fiecare persoană în parte şi de greutatea avută înainte de a începe dieta, însă rezultatele constatate de persoanele care au urmat această dietă au arătat că este un regim eficient care merită încercat.



Ce presupune dieta indiană?


Nu trebuie să te înfometezi, ci doar să respecţi un plan alimentar riguros care te va ajuta să slăbeşti sănătos. Dacă este urmat cu atenţie, acest plan alimentar promite rezultate spectaculoase, însă fără să priveze corpul de vitamine şi minerale esenţiale.

Pe parcursul unei săptămâni vei avea un plan alimentar bine stabilit pe care trebuie să îl respecţi. Acesta va avea un efect benefic asupra metabolismului, stimulând arderea grăsimilor din zona abdominală, dar vei constata şi că tenul tău îşi recapătă strălucirea pentru că elimini toxinele şi vei avea mai multă energie.



Cum se ţine dieta indiană? Regulile de bază


  • Elimină alcoolul cu câteva zile înainte de a începe dieta şi nu-l consuma nici pe parcursul dietei. Acesta mărește acidul uric în organism, ce favorizează retenția de apă. Astfel este blocat procesul natural de detoxifiere a organismului.
  • Bea zilnic între 10-15 pahare cu apă pe zi.
  • Nu ai voie să consumi sucuri din fructe în primele 6 zile ale dietei. Măreşte gradual consumul de apă!
  • Evită ceaiurile şi cafeaua pe parcursul dietei sau consumă doar ceaiul negru şi cafeaua fără zahăr şi lapte.
  • Mişcarea zilnică te va ajuta să accelerezi procesul de slăbire şi să obţii rezultatele dorite.
  • Legumele pot să fie consumate ca atare sau în salate cu zeamă de lămâie, usturoi, oţet şi ierburi aromate.
    Nu se adaugă ulei!
  • Reţeta de supă care se consumă pe parcursul dietei nu are o cantitate recomnandată, astfel că o poţi mânca în ce cantităţi vrei. Adaugă şi alte legume care îţi plac, însă evită fasolea boabe, năutul, lintea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sahantha pe 2 Aug 2016, 14:55
    GM Motors Diet

    Yes, this diet definitely works. I've followed it.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod