Cum să îţi evidenţiezi frumuseţea chipului dacă eşti blondă


Frumuseţea femeilor blonde este proverbială, ochi atât de frumoşi ca la ele rar întâlneşti! Nicole Kidman, Kate Blanchett, Charlize Theron dar şi alte staruri blonde ne-au încântat cu frumuseţea lor.

Spre deosebire de brunete, şatene sau roşcate, blondele trebuie mai tot timpul să se machieze. Şi sunt perfect de acord cu ele, dacă te-ai născut blondă, ai sprâncenele şi genele blonde, textura tenului albă, fără un pic de contrast nu ai fi la fel de spectaculoase, că frumoase sunteți oricum.

Dacă eşti blondă trebuie să ştii că rujul roşu, nuanţele de gri, maro-urile sau nuanţele roşiatice te vor ajuta să te faci remarcată! Pentru astăzi am pregătit un tutorial în care punem accentul pe nuanţa de gri, foarte uşor de realizat.

După demachiere, tonifiere şi hidratarea tenului aplicăm fondul de ten şi corectorul pentru a uniformiza nuanţa tenului şi acoperi eventualele imperfecţiuni.

Pe zona frunţii, pe zona de sub pomeţi şi aripile nasului matifiem cu o pudră translucidă. Zona înaltă a pomeţilor va căpăta un finish satinat prin aplicarea unui iluminator cremos.Dacă simţim nevoia să corectăm şi să luminăm zona cearcănelor, o facem cu ajutorul unui corector.

Pe pleoapa mobilă până spre colţul intern al ochiului aplicăm un fard cu o textură wet, în nuanţe de gri petrol.

Prin blending difuzăm fardul spre arcadă.


Repetăm procesul şi pe pleoapa inferioară!

În colţul intern al ochiului aplicăm un fard sidefat în nuanţe de ecru.


Intervenim cu fard negru la baza genelor, acesta va dă profunzime privirii.Pentru a evidenţia nuanţa de gri, în colţul extern intervenim cu un fard negru.


Arcada va fi pigmentată în nuanţe de maro roşcat.

Pe zona waterline aplicăm un creion dermatograf alb, acesta va evidenţia culoarea ochilor.Aplicăm mascara. Buzele le colorăm în nuanţe de roşu burgundy.

Aplicăm blush-ul pe linia osului zigomatic.

THE END!Acest machiaj se potriveşte şi celor ce sunt brunete, şatene sau roşcate, nu l-aş recomanda fetelor ce au ochii căprui. Conform cursului de colorimetrie pe care îl predau şi în cadrul şcolii de machiaj, nuanţa de gri la ochii căprui accentuează cearcănele şi tulbură privirea, astfel ochii par obosiţi.

Mulţumim din nou Denisei, modelul nostru şi lui Cristian Dobre, fotograf.

Alina,
The art of illusion,
The world of make-up

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod