Dietă de vedetă. Marele secret al Rihannei: fără carbohidraţi

Pastele, pizza şi pâinea nu sunt în meniul divei, deoarece le consideră ca fiind duşmanii numărul 1 când vine vorba despre siluetă.

După un regim de viaţă dezorganizat, vedeta a declarat că secretul unui corp tonifiat constă în antrenamentele efectuate cu regularitate şi hrana sănătoasă. Pentru că nu se simţea foarte bine, Rihanna a decis să renunţe la carbohidraţi şi să mănânce mult mai sănătos. Acest lucru a ajutat-o să se menţină în formă şi să aibă o siluetă de invidiat, fără să se sreseze prea mult cu dieta. Este atentă la ceea ce mănâncă şi face sport cu regularitate.

"Nu mi-am dorit să slăbesc adoptând această dietă, ci să fiu mai tonifiată şi mai sănătoasă. Pur şi simplu nu mă mai simţeam deloc bine. Acum fac sport cu regularitate şi mănânc sănătos. Acest lucru vă ajută să mă menţin în formă fără bătăi de cap", susţine vedeta într-un interviu.

Dieta fără carbohidraţi


Iubesc carbohidraţii, însă la sfârşitul zilei aceştia sunt duşmanii mei cei mai mari.Rihanna
Acest regim alimentar presupune limitarea consumului de pâine, paste, pizza, produse de patiserie şi panificaţie. De regulă orice produs care conţine făină albă rafinată trebuie evitat. Potrivit studiilor, persoanele care urmează această cură de slăbire timp de o jumătate de an ajung să piardă mai multe kilograme în comparaţie cu cei care optează pentru o dietă săracă în grăsimi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod