Little London - Scoala de vara in straie noi

Din 30 iunie, Gradinita Little London da startul scolii de vara. Timp de opt saptamani, copiii vor trai vara la maxim, intr-un stil dinamic si educativ intr-o locatie complet renovata si redecorata.
Din 30 iunie, Gradinita Little London da startul scolii de vara. Timp de opt saptamani, copiii vor trai vara la maxim, intr-un stil dinamic si educativ intr-o locatie complet renovata si redecorata.

Noul concept al Scolii de vara Little London a reprezentat o investitie de aprox 15.000 de euro care se regaseste in programe, decoratiuni, dotari, traininguri pentru profesori, instrumentar didactic.

Ti-am trezit curiozitatea? Excelent. Pentru ca la Gradinita Little London, vara incepe pe 28 iunie cu o mega petrecere pentru copii si parinti.
“Intre orele 10.00-12.00, pe 28 iunie, avem Ziua deschisa a Scolii de vara – regandita acum cu sezlonguri, culoare, cocktailuri, relaxare si multa, multa distractie pentru prietenii Little London. Parintii se vor relaxa pe sezlonguri, la umbra, alaturi de un cocktail cu umbreluta sau de un Frappé rece in timp ce copiii vor sari pe tobogan direct in piscina, vor alerga in iarba sau se vor bucura de o inghetata delicioasa. Si asta pentru a arata ca invatarea nu exclude distractia si relaxarea, ba chiar se bazeaza pe ele!”, spune Fabiola Hosu, Directoare Gradinitei Little Lodon.

Daca nu stiai, ei bine afla ca „directiile unui program de Scoala de vara sunt diferite si au un specific aparte fata de cele ale activitatii curente caracteristice unei institutii de invatamant”, aduga Fabiola Hosu.
Structura educationala este diferita, elaborarea bugetara este gandita altfel, resursele umane si materiale sunt re-modelate in functie de noul design educational ale unui astfel de program. Scoala de Vara se axeaza pe trei coordonate: sport, arte si invatare prin joc. Astfel, cei mici vor lua parte la cursuri de inot, de calarie sau de tenis. Vor picta, vor desena si vor cunoaste lumea inconjuratoare prin intermediul jocului.

Little London Summer School este un format educational foarte amuzant , special creat pentru vacanța de vară, unde copiii de la 2 la 12 ani, (romani si de alte nationalitatii) traiesc noi exeperiente de viata si invata lucruri diferite si innovative.
Scoala de vara este un program de 360 de grade, destinat unei dezvoltari complete atat pe plan fizic, cat si cognitiv si social.

Tie cum iti suna? Afla mai multe detalii pe http://littlelondonpipera.ro/scoala-de-vara/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod