Dietă: 5 trucuri ca să slăbeşti fără să te abţii de la mâncare


Dacă gândul la o salată pentru masa de prânz te lasă rece, atunci este recomandat să alegi altceva mai consistent.
Stabilirea unui program strict pentru fiecare masă, precum şi alegerea în mare parte a unui meniu sănătos stau la baza unui proces de slăbire eficient şi cu efecte pe termen lung. Micile plăceri culinare şi pofte pot să existe în planul tău alimentar atâta vreme cât nu abuzezi de ele şi le consideri ca atare, după care te întorci la regimul alimentar sănătos.


Iată cinci trucuri care te ajută să slăbeşti fără să te abţii de la orice îţi place:

1. Mănâncă de prânz după orele 15:00


Potrivit unui studiu recent realizat se pare că persoanele care mănâncă de prânz după orele 15:00 slăbesc mai uşor decât cei care iau masa de prânz mai devreme. De asemenea, persoanele care iau prânzul mai târziu sunt tentate să consume mai puţine calorii la micul dejun, au constatat cercetătorii de la Universitatea Tufts din Boston.


La fel de important este şi obiceiul de a consuma la micul dejun ceea ce îţi pofteşte inima, deoarece metabolismul tău devine alert şi va arde mai uşor grăsimile în timpul zilei.


2. Dacă gândul la o salată de prânz te lasă rece alege altceva


Potrivit specialiştilor este important să alegi ceva mai consistent la masa de prânz dacă simţi nevoia, deoarece astfel creierul tău va fi satisfăcut şi senzaţia de foame nu îşi va face apariţia foarte devreme. Astfel că dacă gândul la o salată de prânz nu te satisface, alege ceva mai consistent dar sănătos pentru a te simţi sătulă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 13 Mai 2015, 16:34
    Sa mai citim sau nu articolele dumneavoastra????

    Sunteti dusi cu capul.Verifica cineva textele inainte de publicare?Va contraziceti singuri....a se vedea punctul 5 unde in titlu se indica a se consuma o cantitate MICA de proteine , dupa care se spune exact contrariul......

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;