S-au certat, dar le-a prins bine: Zeta-Jones şi Michael Douglas, mai fericiţi ca niciodată

După aproape 15 ani de căsnicie şi o despărţire peste care au reuşit să treacă, cei doi actori se felicită că nu au divorţat.

Dragostea lor a ieşit din nou în evidenţă luni, la The Actors Fund Annual Gala, eveniment organizat la New York. Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă, cu un decolteu din dantelă înflorată, actriţa în vârstă de 45 de ani i-a stat zâmbitoare alături soţului ei. Michael Douglas, ajuns la 70 de ani, a purtat un costum negru, cămaşă albă şi cravată violet, şi era într-o formă de zile mari.

Cei doi actori arătau fericiţi împreună, iar zilele grele în care ei au stat despărţiţi au rămas departe, în urmă.

Zeta-Jones şi Michael au fost în centrul atenţiei şi au pozat încântaţi alături de alte celebrităţi, printre care Morgan Freeman, Bebe Neuwirth şi fostul primar al oraşului New York, Michael Bloomberg, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În mai anul trecut, Michael Douglas a vorbit într-un interviu despre relaţia cu soţia lui, spunând că totul "merge minunat" în căsnicia sa. Cei doi actori s-au despărţit în 2013, după 13 ani de căsnicie, dar s-au împăcat şi au decis să acorde căsătoriei lor o a doua şansă.
Ei au părut mai îndrăgostiţi ca niciodată când au apărut pentru prima dată împreună în public, în aprilie 2014, pe covorul roşu, la premiera unei piese de teatru ce a fost pusă în scenă pe Broadway de bunul lor prieten, regizorul Steven Soderbergh.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "Entertainment Tonight", Michael Douglas a spus că atât el, cât şi soţia sa se concentrează pe "repararea" relaţiei lor. "Cred că toţi oamenii lucrează întotdeauna, zi de zi, la bunul mers al relaţiilor lor.
Însă noi sunt bine acum. Suntem foarte apropiaţi şi totul merge minunat între noi"
, a declarat starul hollywoodian.

"Uneori, facem eforturi mai mari pentru oamenii care ne sunt străini decât pentru oamenii care ne sunt apropiaţi şi trebuie să îţi aminteşti că trebuie să apreciezi oamenii care îţi sunt aproape", a adăugat Michael Douglas.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bombasexy pe 13 Mai 2015, 19:17
    zetacurveta și moșucocoșu

    Cred ca a fost invers, Zeta i-a supt vlaga lui Bosh și a fost expirată. De-aia arată zeta de 60+

    1
    1

  • Alf pe 13 Mai 2015, 16:51
    varsta

    Zeta-Jones arata ca o stafie de cand s-a maritat cu un mosh. Pare o baba de 65 de ani, i-a supt ala toata tineretea din ea. Sa se invete minte toate tinerele sa isi caute pereche de varsta lor, sa nu-si omoare zilele cu mosi nesuferiti.

    0
    0

  • NEMESIS pe 13 Mai 2015, 16:02
    din păcate

    Auzi, atentule, din păcate pentru lumea cinematografiei, mă-ta era fertilă...

    0
    1

  • atent pe 13 Mai 2015, 12:32
    doi

    doi impostori boshorogi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod