Dietă: 5 salate cu care e bine să asociezi mâncarea de Paşte


Credit foto: cookieandkate.com

4. Salată de broccoli cu ceapă roşie, măsline kalamata şi roşii uscate


Ai nevoie de:
  • 1 bucată de broccoli, tăiat bucăţi mai mici
  • câteva roşii uscate la soare şi păstrate în ulei
  • o ceapă roşie mică, tăiată mărunt
  • 10 măsline kalamata
  • brânză feta (opţional)
  • migdale feliate pentru decor.

Pentru dressing:
  • 1/4 cană cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă cu miere de albine
  • 1 căţel de usturoi, răzuit
  • 1/2 linguriţă cu oregano
  • 1/2 linguriţă cu muştar
  • puţină sare de mare
  • piper.

Broccoli se prepară la abur 3-4 minute, lăsându-se să fie crocant. Apoi se amestecă cu roşiile uscate, ceapa, măslinele, brânza feta şi migdalele feliate. Se toarnă apoi dressing-ul şi se amestecă bine salata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod