Dietă: 5 salate cu care e bine să asociezi mâncarea de Paşte


Credit foto: jamieoliver.com

3. Salată caldă de fasole verde - recomandare Jamie Oliver


Ai nevoie de:
  • un bol cu fasole verde proaspătă sau o pungă cu fasole congelată
  • 2-3 linguriţe cu muştar de calitate
  • 2 linguri cu oţet de vin alb
  • 4 linguri cu ulei de măsline extravirgin
  • sare de mare
  • piper negru
  • 1 ceapă roşie mică, tocată mărunt
  • 1 lingură cu capere
  • 1 căţel de usturoi, răzuit
  • 1 mână cu frunze de pătrunjel, tocate mărunt.

După ce fierbe apa, se pune fasolea verde la foc mare timp de 4-5 minute.
Este de preferat să o guşti pentru a păstra fasolea puţin crocantă. Între timp poţi să prepari dressing-ul, amestecând toate ingredientele. Acesta se adaugă peste fasolea verde caldă, după ce a fost strecurată, după care se adaugă şi ceapa roşie, caperele şi frunzele de pătrunjel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod