Şi bărbaţii au suflet. De ce e important să arăţi bine?

Să ştii că la început te-a iubit mult. Chiar dacă nu a avut curajul să-ţi trimită scrisorile de dragoste pe care le-a scris, a făcut-o cel puţin în imaginaţie. Doar ai uitat gesturile tandre, ai uitat zâmbetele lui, cum îţi dădea târcoale, cum te proteja. A venit momentul să ţi le reaminteşti.

Acum, crezi că nu te mai iubeşte, dar dacă e adevărat, s-a întâmplat ceva pe parcurs. Ori nu l-ai mai inspirat, ori te-ai schimbat prea mult, fizic sau spiritual. Nu uita că el s-a îndrăgostit de tine cum arătai în urmă cu zece ani, vrea să păstreze cât mai mult acea imagine.

Mulţi bărbaţi sunt subjugaţi de apariţia iniţială, mult mai mult decât femeile. Probabil că ştiţi ceva de vreme ce sunt atât de populare programele de întreţinere şi operaţiile estetice. Ştiu că pare o superficialitate, dar aşa e construită percepţia masculină, e dependentă de forme.
De foarte multe ori, un bărbat se detaşează de partenera lui pentru că nu mai e mulţumit de cum arată sau, de multe ori, de cum se comportă, dar nu are curajul să i-o spună.

paul-teodorescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod