Modă. 30 de ţinute ideale pentru Paşte. Ce să porţi

Tradiţia spune că de sărbătorile pascale trebuie să îmbraci haine noi. Dar dacă vrei să adaugi câteva piese vestimentare în garderoba ta cu această ocazie, este necesar să faci alegerile corecte.
Chiar dacă este o frumoasă celebrare a primăverii şi a renaşterii, această sărbătoare are şi o puternică semnificaţie religioasă, de aceea este foarte important ca ţinutele tale de Paşte să păstreze o notă sobră, în special dacă participi la slujba de Înviere.

Optează pentru rochii şi fuste ceva mai lungi, evită decolteurile adânci şi materialele transparente. De asemenea, este de preferat să eviţi culorile aprinse, pe cele neon sau metalice. Pe de altă parte, pantofii cu toc foarte înalt ar putea deveni chinuitori de-a lungul orelor petrecute în picioare.

Pentru petrecerile în familie, rochiile din dantelă în nuanţe pastel sunt excelente pentru a intra complet în atmosfera acestei sărbători.
La fel şi cele cu imprimeuri florale colorate şi vesele. Iar ieşirile în aer liber din a doua zi de Paşte sunt o ocazie excelentă pentru a-ţi pune în valoare rochiile vaporoase de primăvară
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod