Iaurt grecesc si afine

Cele mai puternice alimente care ard grăsimea. Sunt recomandate de Dr. Oz

Ardei iute

Ardeiul iute

Capsaicina din ardeiul iute este o substanţă care are rolul de a accelera metabolismul cu 20-30% încă din prima jumătate de oră după ce l-ai consumat, se arată într-un studiu apărut în publicaţia International Journal of Obesity.

Tahini

Este o pastă din seminţe de susan potrivită pentru orice dressing în locul celor din comerţ. În plus ea se foloseşte pentru a prepara humusul (pastă de năut) care a ajuns să fie atât de apreciat şi la noi. Tahini are un conţinut ridicat de grăsimi bune şi multe calciu, fiind recomandat de Dr.
Oz pentru curele de slăbire.

Iaurtul grecesc

Are mai multe proteine decât iaurtul obişnuit şi este ideal pentru micul dejun sau pentru gustările dintre mesele principale. El te va ajuta să arzi grăsimile mai repede şi menţine senzaţia de saţietate, astfel încât vei mânca mai puţin.

Creveţii

Celebrul Dr. Oz recomandă creveţii în curele de slăbire pentru că ard grăsimea. Îi poţi folosi în salate pentru un plus de proteine şi grăsimi bune, precum şi în supe sau cu orez brun.


Roşiile

Nu conţin multe calorii şi le găseşti din abundenţă în piaţă. Sunt delicioase, favorizează arderea grăsimilor şi merg de minune în o mulţime de reţete. Fie că optezi pentru ele în stare crudă, fie le găteşti cu orez şi ciuperci la cuptor sau le foloseşti pentru a prepara un sos delicios, roşiile sunt deosebit de utile persoanelor care doresc să slăbească. Atâta vreme cât nu le consumi mereu numai cu brânză şi pâine, ci găseşti soluţii sănătoase poţi să consumi fără probleme roşiile!

Conopida

Are un conţinut ridicat de fibre, ţine de foame şi furnizează multă vitamina C. În plus, conopida favorizează arderea grăsimilor şi o poţi consuma atât preparată la aburi, cât şi crudă în salate.


Pepenele roşu

O felie de pepene roşu este o alegere potrivită dacă vrei să accelerezi metabolismul şi să stimulezi arderea grăsimilor, susţine Dr. Oz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod