Cele mai bune combinaţii de alimente care ard mai repede grăsimile

Avocado, ceaiul verde şi merele te ajută să slăbeşti rapid dacă le asociezi cu ce trebuie. Descoperă care sunt cele mai bune combinaţii de alimente care ard mai repede grăsimile!


Cu cât cunoşti mai multe informaţii despre nutriţie şi combinaţii alimentare sănătoase, cu atât îţi va fi mai uşor să faci un plan de slăbit pe care să-l urmezi pe termen nelimitat. Dietele restrictive nu funcţionează numai pe termen scurt, însă imediat ce începi să mănânci ca de obicei vei constata cu stupoare că numărul kilogramelor se adună la loc.
De aceea, trebuie să acţionezi inteligent, să cunoşti cât mai multe lucruri despre alimentaţia echilibrată şi care sunt cele mai bune combinaţii de alimente pe care te poţi baza pentru a obţine efectele dorite pe termen lung.

Dacă vrei să slăbeşti şi să te menţii la greutatea dorită trebuie să consumi alimente variate, preparate într-un mod simplu şi să incluzi câteva combinaţii alimentare care sunt recunoscute pentru faptul că ard mai repede grăsimile:
1 din 6

Avocado, crackers şi ardei iute

Chiar dacă ţi s-ar părea la o primă vedere a fi un trend în materie de mâncare, trebuie să ştii că această combinaţie este una câştigătoare atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Alege o pâine integrală bună, crackerşi din secară sau pâine din seminţe germinate pentru a te asigura că furnizezi corpului multe fibre. Aceste fibre sunt esenţiale pentru slăbit, iar în combinaţie cu grăsimile bune şi proteinele din avocado vor conferi saţietate. Un alt ingredient pe care trebuie să-l adaugi sunt fulgii de ardei iute care conţin capsaicină, o substanţă care accelerează arderea grăsimilor şi suprimă pofta de mâncare. Potrivit unui studiu apărut în American Journal of Clinical Nutrition s-a constatat că persoanele care obişnuiesc să consume ardei iute mănâncă cu 200 de calorii mai puţin la următoarea masă şi este stimulată arderea grăsimilor din zona abdominală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod